Gå til forside

22. MARTS, 2017

FULDT OPLADET - TAG KONTROLLEN. ADIDAS LANCERER ACE17+ PURECONTROL "TURBOCHARGE"

Der er forår i luften! Sæt dit præg på spillet allerede fra sæsonstart. Designet til at sætte standarden. Velkommen til adidas ACE 17+ Purecontrol "Turbocharge". Forudbestil dem allerede nu på SPORTMASTER.dk. Du finder produkterne længere nede i denne artikel!

Bedste farve af ACE 17+ Purecontrol indtil nu? Jo, bevares - "Chequered Black" var afdæmpet, men lækker og "Blue Blast" en smule mere vovet med inkorpereringen af de pink detaljer som gav en stærk kontrast til de mere elegante blå og sorte grundelementer. Men lige dén her - WOW! I vores øjne tager den ACE-siloen til et endnu højere niveau rent visuelt end hvad tilfældet tidligere har været.

"Turbocharge"-kollektionen er den fjerde i rækken af lanceringer af ACE 17+ Purecontrol, siden vi første gang stiftede bekendtskab med den, mildt sagt, halvfærdige udgave i Red Limit-udgaven hvor den fuldt opdaterede Techfit-sok og Primecut-silhuet ikke var 100% implementeret. Dette skete som bekendt først på Chequered Black-kollektionen - opfulgt af Blue Blast-versionen som vi har haft set på fødderne af de allerstørste adidas-profiler igennem de sidste par måneder.

Det er dog svært, allerede nu, ikke at gå en smule i det nostalgiske humør da støvlefanatikere selvfølgelig vil kunne drage paraleller tilbage til januar 2016 hvor adidas for alvor revolutionerede fodboldstøvlemarkedet.

Favoritten hos Pogba, Özil, Mata og Dele Alli. Også hos dig? Shop hele vores udvalg af adidas ACE-støvler online her med GRATISiD.

Introduktionen af brandets første "laceless" støvle - nemlig ACE 16+ Purecontrol - var at finde i meget sammenlignelige farver med Turbocharge-udgaven af ACE 17+ Purecontrol. Spørger du os er det derfor svært ikke, at blive bare en lille smule mere forelsket i den seneste colourupdate end hvad tilfældet er allerede når man tænker over netop dette faktum.

Rent teknologisk er der ikke sket nogle revolutionere ændringer fra Blue Blast-udgaven og til Turbocharge-kollektionen. Med andre ord er det en ren visuel opdatering, men som ikke desto mindre er med til at sætte et nyt "fresh statement" netop som græssæsonen for alvor er ved, at komme i gang.

Sidst, men ikke mindst er det selvfølgelig vigtigt at understrege, at der også til spillere der bruger mindre end str. 39 1/3 er mulighed for, at anskaffe sig et par SANDE topstøvler fra adidas. ACE 17 Purecontrol "Turbocharge" er nemlig også tilgængelig i børnestørrelser, som udover manglende BOOST-teknologi er stort set identisk med topmodellen til voksne.

Du sidder måske yderligere og spørger dig selv: Hvad med modellen med snørre - og kommer der ikke også billigere prispunkter? Jo, men du må væbne dig med lidt mere tålmodighed. ACE 17+ Purecontrol "Turbocharge" kommer i salg d. 31.03.17 - men du kan allerede nu FORUDBESTILLE støvlerne online på SPORTMASTER.dk så du får dem leveret på dagen. Er du ligeså begejstret for Turbocharge-modellen som vi er? Lad os høre din mening på vores sociale platforme på Facebook og Instagram. Og husk at tilføj os på Snapchat hvor du finder os på 'vildmedfodbold'.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo