Gå til forside

19. JANUAR, 2017

KONTROL PÅ NYT NIVEAU. ACE 17+ PURECONTROL BLUE BLAST ER LANCERET!

Det kan lyde specielt når vi igen løfter sløret for, at adidas har lanceret ACE 17+ Purecontrol. For var det ikke også hvad der skete i november da man lancerede Red Limit? Jo, men ikke desto er forskellen stor. For i Blue Blast-udgaven får du virkelig den fuldt opdaterede ACE 17+ Purecontrol at se! Vi garanterer - den er værd, at tjekke ud.

En af sidste års helt store begivenheder var lanceringen af ACE 16+ Purecontrol. På det tidspunkt en af de absolut mest højteknologiske og mest innovative fodboldstøvler på markedet. En støvle der umiddelbart var svær at overgå, hvis du spørger os. Ikke desto mindre er det igen lykkedes adidas, at tage kontrol til et nyt niveau med introduktionen af den fuldt opdaterede ACE 17+ Purecontrol.

Som tidligere nævnt tog vi en smule forskud på glæderne med ACE 17+ Purecontrol i Red Limit-udgaven fra november '16. Men det er først nu i Blue Blast-udgaven, at vi for alvor ser den fuldt opdaterede kontrolstøvle der selvfølgelig kommer til, at sidde på fødderne af Mesut Özil, Ivan Rakitic´og ikke mindst Paul Pogba.

- Nyt Techfit kompressionsmateriale

Der er nemlig ændret ganske markant på Purecontrol'ens karakteristiske Primecut-silhuet hvor materialet er skiftet til en langt mere komprimerende type Techfit-materiale. Det er sammen med et optimeret internt supportsystem med til, at sikre dig endnu mere komfort og lockdown som selvfølgelig skal tilvejebringe for de manglende snørrebånd.

Blue Blast-kollektionen af fodboldstøvler fra adidas lander online d. 26.01.17. Shop dem online her!

- BOOST-teknologi

Det bedste fra to verdener er selvfølgelig også at finde på Blue Blast-udgaven af ACE 17+ Purecontrol hvor den ikoniske BOOST-teknologi igen er, at finde på kontrolstøvlen. Et element der virkelig har sin berettigelse, i den form den er konstrueret i, da det er med til at give langt mere komfortabel, samt stødabsorberende oplevelse end hvad tilfældet tidligere har været.

- Opdateret Primeknit-overdel

Med introduktionen af den fuldt opdaterede ACE 17+ Purecontrol har man samtidigt løftet sløret for en opdateret Primeknit-overdel der adskiller sig en del fra hvad vi tidligere har kendt til. Først og fremmest har den haft til formål at strømline både design og konstruktion endnu mere - men endnu vigtigere er faktummet at Primeknit-materialet har ændret sig området omkring pasform og komfort, uden at gå på kompromis med teknologier.

Læs også: adidas introducerer Chequered Black Pack. En klassisk kollektion af sorte fodboldstøvler!

Derfor har NSG-beklædningen (Non Stop Grip) på støvlens overdel en, i vores øjne, langt mere fremtrædende rolle på ACE 17+ Purecontrol end tidligere hvor de små 3D-knopper kommer til udtryk i højere grad end det nogensinde har været tilfældet. Og i forlængelse af det virkelig sørger for, at optimere din førsteberøring og generelle touch på bolden.

ACE 17+ Purecontrol kommer i salg på SPORTMASTER.dk d. 26.01.17 sammen med resten af ACE 17-kollektionen, som vi dog må bede jer om at væbne jer med lidt tålmodighed for at se. Men sørg hellere for, at følge med på både FacebookInstagram og Snapchat for ikke, at misse når der lanceres nyt fra adidas. Du tilføjer os på Snapchat @vildmedfodbold. Er ACE 17+ Purecontrol i Blue Blast-varianten din nye støvle? Lad os høre din mening på vores sociale medier allerede nu...

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 5. juni:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo