Gå til forside

28. SEPTEMBER, 2016

UOVERTRUFFEN KONTROL MED ACE 16+ PURECONTROL STELLAR PACK

Næsten for godt til, at være sandt. Ace 16+ Purecontrol sprænger, i vores øjne, rammerne for hvor liret en fodboldstøvle kan se ud! Læn dig tilbage og nyd synet lige her - og hvis du allerede mener det ikke er noget du kan undvære kan de forudbestilles netop nu nederst i artiklen!

Det har været med et smil på læben hver eneste gang adidas har lanceret opdateringer på Ace 16+ Purecontrol siden introduktionen til den revolutionerende snørreløse støvle tilbage i januar 2016. Vi må dog være helt ærligt og tilstå, at smilet var en smule bredere i denne omgang hvor introduktionen til Stellar Pack ligeså bød på en opdatering af bl.a. Purecontrol'en.

Som afrunding på det galaksetema som adidas har haft kørende siden begyndelsen af sommeren med kollektioner som Mercury Pack, Speed of Light og Dark Space-kollektionen tager vi dog ikke munden for fuld ved, at sige at Stellar Pack-versionen er den stærkeste til dato. Én ting er teknologierne og konstruktionen, som er fuldstændigt identiske med de tidligere modeller - men det look dér....

Hvid og guld er, som støvleelsker, svært ikke at forelske sig i. Og derfor kan du nok også godt forberede dig på, at lige netop denne udgave af Purecontrol'en nok vil ryge ind på en eventuel TOP10 når året er omme og vi skal kigge tilbage på årets bedste lanceringer.

Du er nok ikke i tvivl om hvorvidt vi er tilhængere af opdateringen af Pogba, Rakitic´og Özils nye våben eller ej. Og vi har ligeså på fornemmelsen, at der sidder en del mennesker derude og deler samme holdning for Ace 16+ Purecontrol Stellar Pack er allerede nu blandt de mest populære støvler på SPORTMASTER.dk som forudbestilling. Har du ikke sikret dig et par endnu kan du gøre det lige her - og selvfølgelig få GRATISiD på dem så de bliver så personlige som muligt.

Invalid widget

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo