Gå til forside

4. OKTOBER, 2017

Den næste storm er kommet. adidas introducerer 'Pyro Storm' Pack med farveopdateringer til X, Nemeziz, ACE og COPA.

Bring the heat! Næste kollektion i adidas’ stormtema får temperaturerne til at stige i en vanvittig grad. Vi kan glædeligt præsentere ’Pyro Storm’ Pack der indeholder farveopdateringer på alle fire siloer – nemlig Nemeziz, ACE, X og COPA. Læs mere nedenfor!

Klar til at få varmen? Adidas har netop introduceret deres seneste kollektion af farveopdateringer på deres fire forskellige støvlekollektioner og som allerede fra weekenden bliver taget i brug rundt om i hele verden.

Støvlerne er den fjerde ”almindelige” kollektion i rækken af støvler med tilhørende stormtemaer hvor fodboldstøvleelskere med sikkerhed husker Dust Storm-, Magnetic Storm- og Ocean Storm Pack-støvlerne som vi, i første og sidstnævntes tilfælde, har haft set på fødderne af de allerstørste stjerner.

INSPIRERET AF ILD...

Som det også var tilfældet med Ocean Storm-støvlerne har der været to reelle farvetemaer i én og samme kollektion, hvilket igen er tilfældet med Pyro Storm-støvlerne. Vi har nemlig de ENORMT iøjnefaldende Nemeziz- og ACE-støvler i skrigende orange som begge klart må betegnes som værende de stærkeste farver hidtil set, for begge støvlekollektioners vedkommende. På den anden side har vi så til gengæld et par lidt mere afdæmpede støvler, rent farvemæssigt i form af speedsiloen X og den klassiske COPA, som begge primært er sorte med orange nuancer – modsat de skrigende ACE og Nemeziz-støvler.

Invalid widget

Rent teknologisk er støvlerne 100% identiske med de tidligere kollektioner hvorfor at det kun er farveopdateringerne du skal vænne dig til når du ifører dig dine nye Pyro Storm-støvler.

Hele kollektionen af Pyro Storm fodboldstøvlerne, til både børn og voksne, er allerede nu selvfølgelig tilgængelige med GRATISiD - inkl. emojis – online på SPORTMASTER samt i vores butik på Vimmelskaftet, Strøget og Fields i København. Hvilken af støvlerne skal du have fat i til resten af efterårssæsonen? Lad os høre din mening på vores sociale platforme på Facebook, Instagram og Snapchat. Brugernavn på Snapchat: vildmedfodbold.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo