Gå til forside

28. JULI, 2017

INSPIRERET AF STORME PÅ VANDET. ADIDAS NEMEZIZ 17+ "OCEAN STORM" PACK

Den næste Nemeziz-farve har set dagens lys. Inspireret af storme på vandet introducerer adidas Nemeziz 17+ 360Agility "Ocean Storm" Pack. Tilgængelig til Pre-Order allerede nu med GRATISiD - inklusiv EMOJIS!

Klar til en af sommerens største lanceringer? Den helt store innovation i 2017 har utvivlsomt været adidas' introduktion af Nemeziz-støvlerne, som vi først så introduceret i 'Dust Storm'-farverne og sidenhen fik en blackoutet udgave af i 'Magnetic Storm' Pack. Når Pre-Season turneringerne, inden længe, er overstået og sæsonpræmieren i de store ligaer kommer tættere og tættere på bliver det dog ikke længere i de hvid/sorte Dust Storm-modeller, at spillere som Lionel Messi, Roberto Firmino, Kasper Dolberg m.fl. kommer til at spille i...

Den netop lancerede nye colourway af Nemeziz-støvlerne hedder 'Ocean Storm' Pack og byder på en blå/sort-variant af den agile støvle, som både kommer med og uden snørre - også i børnestørrelser. De tre klassiske adidas-striber på siden er beholdt i den iøjnefaldende neongule farve - identisk med striberne på lanceringsfarven - hvorfor at det kun er den hvide farve der er byttet ud med den blå når 'Dust Storm'-modellen sammenlignes med 'Ocean Storm'-udgaven.

Og den noget så karakteristiske blå farve binder selvfølgelig ind i Nemeziz-kollektionens overordnede tema omkring hav og vand - og yderligere i adidas' generelle "stormtema" hvor Ocean Storm-kollektionen er den tredje i rækken efter de to tidligere nævnte kollektioner - nemlig Dust- og Magnetic Storm.

Rent teknologisk er støvlerne derfor også 100% identiske med forgængerne hvorfor der altså "kun" er tale om farveopdateringer. Det er derfor stadig den innovative opbygning med 360AgilityBandage der giver dig enorm bevægelsesfrihed - samtidigt med at der ikke er gået unødigt på kompromis ift. lockdown. Et element der har inspiration fra andre sportsgrene samt medicinverdenens måde, at anvende sportstape på for, at sikre ekstra stabilitet.

... og kombineret med 2.0-udgaven af det bløde AgilityKnit-materiale der får dig til at føle dig hjemme i støvlen fra sekundet du træder ned i dem, så er Nemeziz-støvlerne et absolut must at få prøvet af hvis du ikke allerede har fået gjort det. Så hvad enten du er til topmodellen uden snørre, Nemeziz 17+ 360Agility, eller topmodellen med snørre, Nemeziz 17.1, så har så vi det du skal bruge. 

Du kan også finde mange andre adidas fodboldstøvler hos os!

Nemeziz-topmodellerne er nemlig allerede nu tilgængelige til FORUDBESTILLING på SPORTMASTER.dk, så du kan nå at sikre dig et par - og sikre dig, at vi afsender dit par på dagen hvor støvlerne går officielt i salg. Datoen for dette er nemlig d. 3. august hvor du selvfølgelig også får mulighed for, at se de billigere prispunkter af Nemeziz-støvlerne hvis du i stedet ønsker nogle af de knapt så dyre udgaver. Hele sortimentet er selvfølgelig tilgængeligt med GRATISiD - inklusivt EMOJIS! Husk at følg os på vores forskellige sociale platforme på FacebookInstagram og Snapchat for ikke, at misse det seneste nye fodboldgear. Og mon ikke støvlenørderne derude har en lille ide om, at adidas har mere i ærmet inden længe..? Stay tuned. Brugernavn på Snapchat: vildmedfodbold.