Gå til forside

1. JULI, 2018

Jagt drømmene. Adidas introducerer knockout-bolden Telstar 18 Mechta.

Ikke en slutrunde uden en officiel kampbold, i nyt design til de afgørende knockoutkampe. Adidas har netop introduceret Telstar 18 Mechta, som vil blive brugt fra 1/8-finalerne og frem til finalen. Læs mere om bolden lige nedenfor og shop den med det samme!

VM-slutrunden i Rusland har allerede budt på en lang række store oplevelser. Og vi har endda kun lige overstået gruppespillet. Foran os står knockoutkampene hvor vi med sikkerhed får drama for alle pengene. Det er samtidigt også ifm. knockoutkampene at adidas netop har introduceret en farveopdatering på den, indtil videre, anvendte officielle kampbold – Telstar 18.

Vil du se hele vores VM-sortiment af trøjer og støvler? Så klik her!

Navnet på den nye bold er Telstar 18 Mechta og vil blive brugt resten af VM-slutrunden – også i finalen. Du har måske allerede undret og spurgt dig selv – hvad betyder Mechta? Mechta er nemlig russisk for ”drømme” og refererer til nationernes store drømme om at gå hele vejen – fans såvel som spillerne der repræsenterer nationerne i Rusland.

Modsat bolden der blev brugt i gruppespillet har bolden fået introduceret nogle røde detaljer som, mere eller mindre, erstatter den ”gamle” bolds grå detaljer og derfor givet et noget mere livligt udtryk på bolden – selvfølgelig med farveinspiration fra værtsnationen.

Du kan finde vores udvalg af fodboldstøvler fra adidas lige her!

Du kan shoppe bolden allerede nu på SPORTMASTER.dk hvor Telstar 18 Mechta er tilgængelig i flere forskellige prisniveauer. Husk at følg med på vores forskellige platforme på Facebook og Instagram. Og lad os da gerne høre hvilken af Telstar 18-boldene du faktisk synes er den fedeste?

Invalid widget