Gå til forside

9. NOVEMBER, 2017

Ny innovation – fyldt med historie. Velkommen til Telstar 18 – den nye officielle VM-bold.

Selvom der, på papiret, er lang tid til at VM-slutrunden begynder har adidas netop kickstartet VM-feberen med introduktionen af den nye officielle VM-bold – også kaldet Telstar 18. En bold der træder ind i en lang række af legendariske bolde og bl.a. har inspiration helt tilbage til 1970. Læs mere lige nedenfor!

En klassiker i moderne forklædning. Adidas har netop offentliggjort den nye officielle VM-bold frem imod slutrunden i Rusland i 2018. En bold der, i bund og grund, er en genfortælling fra 1970 i Mexico hvor adidas for første gang præsenterede en VM-bold – nemlig Telstar.

"THE STAR OF TELEVISION"

Den moderne version har fået navnet Telstar 18 og kombinerer de klassiske sorte og hvide farver med et par guldnuancer – nøjagtigt som det var tilfældet i 1970. Navnet opstod i sin tid grundet boldens betegnelse som ”the star of television” fordi de sorte paneller på bolden for første gang nogensinde gjorde at en bold fremstod tydeligt på sort/hvid fjernsyn og derved blev en milepæl for designs på fodbolde – en ægte legende!

Det klassiske og historiske design kombineres med en teknologisk og moderne konstruktion som bygger videre på den revolutionære Brazuca fra 2014 - og tilføjer lidt ekstra ny teknologi for at optimere boldens performance endnu mere.

Bolden har været igennem intensive tests for at sikre at bolden lever op til kravene hos de allerbedste spillere i verden. Landshold og klubber som f.eks Argentina, Columbia, Manchester United, Real Madrid og Juventus har derfor gennemtestet den nye innovative bold – og resultatet er intet mindre end fantastisk.

Rent innovationsmæssigt når Telstar 18 yderligere et hidtil uset niveau eftersom, at man har inkorpereret en NFC-chip i bolden, som løbende vil kunne aktiveres i form af eksklusivt adidas-content og informationer samt en mulighed for at interagere med bolden – igen ved brug af din smartphone.  

Er Telstar 18 den fedeste VM-bold nogensinde? Lad os høre din mening om bolden på vores forskellige sociale platforme på Facebook og Instagram samt på Snapchat. Brugernavn på Snapchat: vildmedfodbold. Hele kollektionen af VM-bolde går officielt i salg d. 10. november og bruges for første gang i en officiel kamp når Argentina møder værtsnationen Rusland i en træningskamp d. 11. november i Moskva.