Gå til forside

9. NOVEMBER, 2017

Ny innovation – fyldt med historie. Velkommen til Telstar 18 – den nye officielle VM-bold.

Selvom der, på papiret, er lang tid til at VM-slutrunden begynder har adidas netop kickstartet VM-feberen med introduktionen af den nye officielle VM-bold – også kaldet Telstar 18. En bold der træder ind i en lang række af legendariske bolde og bl.a. har inspiration helt tilbage til 1970. Læs mere lige nedenfor!

En klassiker i moderne forklædning. Adidas har netop offentliggjort den nye officielle VM-bold frem imod slutrunden i Rusland i 2018. En bold der, i bund og grund, er en genfortælling fra 1970 i Mexico hvor adidas for første gang præsenterede en VM-bold – nemlig Telstar.

"THE STAR OF TELEVISION"

Den moderne version har fået navnet Telstar 18 og kombinerer de klassiske sorte og hvide farver med et par guldnuancer – nøjagtigt som det var tilfældet i 1970. Navnet opstod i sin tid grundet boldens betegnelse som ”the star of television” fordi de sorte paneller på bolden for første gang nogensinde gjorde at en bold fremstod tydeligt på sort/hvid fjernsyn og derved blev en milepæl for designs på fodbolde – en ægte legende!

Det klassiske og historiske design kombineres med en teknologisk og moderne konstruktion som bygger videre på den revolutionære Brazuca fra 2014 - og tilføjer lidt ekstra ny teknologi for at optimere boldens performance endnu mere.

Shop hele udvalget af adidas fodbolde på SPORTMASTER.dk lige her! Hurtig levering og fri retur i 100 butikker - 365 dage om året.

Bolden har været igennem intensive tests for at sikre at bolden lever op til kravene hos de allerbedste spillere i verden. Landshold og klubber som f.eks Argentina, Columbia, Manchester United, Real Madrid og Juventus har derfor gennemtestet den nye innovative bold – og resultatet er intet mindre end fantastisk.

Rent innovationsmæssigt når Telstar 18 yderligere et hidtil uset niveau eftersom, at man har inkorpereret en NFC-chip i bolden, som løbende vil kunne aktiveres i form af eksklusivt adidas-content og informationer samt en mulighed for at interagere med bolden – igen ved brug af din smartphone.  

Er Telstar 18 den fedeste VM-bold nogensinde? Lad os høre din mening om bolden på vores forskellige sociale platforme på Facebook og Instagram samt på Snapchat. Brugernavn på Snapchat: vildmedfodbold. Hele kollektionen af VM-bolde går officielt i salg d. 10. november og bruges for første gang i en officiel kamp når Argentina møder værtsnationen Rusland i en træningskamp d. 11. november i Moskva.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo