Gå til forside

1. APRIL, 2018

Adidas lancerer ’Deadly Strike’ Pack. Ny farvekollektion på alle typer adidas fodboldstøvler.

Nedlæg dine modstandere med et enkelt hug! Som det har været tilfældet siden ’Skystalker Pack’ har adidas’ seneste støvlekollektioner været inspireret af diverse typer rovdyr – og den seneste er ingen undtagelse. Byd velkommen til adidas ’Deadly Strike’ Pack. Tilgængelig nu på SPORTMASTER.dk og i udvalgte butikker.

Forårssæsonen er indtrådt – og det er tid til nye støvler! I de store europæiske ligaer er man gået ind i den afgørende fase af sæsonen hvor mesterskaberne inden længe skal finde sine ejere. Til den vigtige periode, som for mange også er afgørende for en eventuel VM-deltagelse til sommer, har adidas lanceret deres sidste kollektion i forbindelse med ”rovdyrstemaet” som har kørt siden starten af december 2017.

SE HELE UDVALGET AF ADIDAS 'DEADLY STRIKE' PACK LIGE HER!

Det betyder farveopdateringer på både Predator, Nemeziz, X og COPA-støvlerne, som alle har en snært af grøn i sig – i ganske forskellige afskygninger. Så uagtet om man står foran en mulig VM-deltagelse eller en mulig oprykning til Serie 3, så er der perfekte muligheder for at blive klædt optimalt på med det nyeste gear.

INSPIRERET AF JUNGLENS FARLIGSTE ROVDYR...

Som tidligere beskrevet har de seneste fire adidas-kollektioner – Deadly Strike inklusiv – været inspireret af diverse typer rovdyr. Deadly Strike’ Pack er inspireret af junglens rovdyr som jager og nedlægger deres bytte med et enkelt hug – et dødeligt hug.

Kollektionen er, rent farvemæssigt, bygget op omkring grønne og blå farver som i forskellige kombinationer og variationer kommer til udtryk på de forskellige typer af støvler fra adidas’ støvlekabinet.

Predator 18-kollektionen leder med sit gennemførte blå udtryk tankerne en smule tilbage til den blå udgave af ACE 16+ PureControl, men som med de turkise detaljer samtidigt giver støvlen et ekstra løft. Den blå farve er ligeså dominerende på COPA 18-serien som ligeså har de turkisgrønne indkorpereret.

Imidlertid er denne kombination vendt helt på hovedet når vi kigger videre på X17-kollektionen som virkelig træder frem med sit altdominerende turkisgrønne udtryk, som kombineres med det tilhørende PureCut Sock System, som er konstrueret i blåt.

Sidst, men ikke mindst skal vi også fokusere på at Nemeziz-kollektionen som ligeså har et grønt skær i sig, men som virkelig adskiller sig fra de tre andre siloer. Dog ikke ment negativt på nogen måde. De afdæmpede grønne nuancer får nærmest støvlen til at se hvid ud på afstand og det at der ikke er nogle skarpe kontrastfarver giver støvlen et uhyggeligt strømlinet og elegant look.

Hvad end du er til Predator, COPA, X eller Nemeziz-støvlerne så kan du finde hele kollektionen online netop nu på SPORTMASTER.dk. Her finder du både topmodellerne med- og uden sok samt et enormt udvalg til børn og voksne i de forskellige prispunkter. Hvilken af støvlerne er din favorit? Husk at følg med på vores forskellige platforme på Facebook, Instagram og Snapchat for ikke, at misse de seneste opdateringer omkring fodboldprodukter. Brugernavn på Snapchat: vildmedfodbold.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo