Gå til forside

5. AUGUST, 2016

ADIDAS LANCERER X OG ACE DARK SPACE PACK

Intet andet end dit talent skal skinne igennem i Dark Space-kollektionen fra adidas. Den tyske sportsgigant har lanceret Dark Space-kollektionen af blackoutede X16.1 og Ace 16.1 Primeknit. Se mere nedenfor!

Bliver man nogensinde træt af blackoutede fodboldstøvler? Ikke hvis du spørger os. Nøjagtigt som det var tilfældet sidste sommer, med introduktionen af X15- og Ace 15.1, hvor der nemlig også fulgte en blackout version lige i hælene på den store hovedlancering. Ligeså er det blevet tilfældet i år efter Mercury Pack og Speed of Light Pack hvor der selvfølgelig primært har været fokus på den seneste innovative opdatering fra adidas i form af kaosstøvlen X16.1.

Ikke desto mindre er det både kaos- og kontrolstøvlerne, personificeret ved X og Ace, som begge har fået en blackoutoverhaling med Dark Space-kollektionen. På Ace-versionen vil du dog finde et par enkelte detaljer, i neon, omkring hælen og på vristen omkring Primeknit-sokken, men X-modellen er fuldstændig blackoutet - og det er bestemt ingen skam!

Rent teknologisk er der dog intet nyt under solen for hverken X eller Ace hvorfor, at støvlerne stadig indeholder de samme egenskaber, som dem vi tidligere har stiftet bekendtskab med i vores anmeldelser har de to modeller. Du kan se anmeldelsen af både X16.1 og Ace 16.1 fra Telia Parken på vores YouTube-kanal lige her!

Dark Space-kollektionen af støvler fra adidas lander medio august på SPORTMASTER.dk. Her får du selvfølgelig mulighed for, at få dine nye blackoutede støvler med GRATISiD på HELE sortimentet og med dag-til-dag levering. Er Dark Space-kollektionen din favorit i år? Lad os høre din mening på Facebook, Instagram og Snapchat. Du kan tilmed tilføje os på Snapchat lige her!

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo