Gå til forside

23. FEBRUAR, 2016

MESSI ER KLAR TIL AT GØRE FORSKELLEN - IGEN, IGEN, IGEN..

Klædt på til store begivenheder. Lionel Messi og co. træder i aften ind i knockoutfasen af Champions League - og selvfølgelig er det med superstjernen iklædt spritnye signaturstøvler fra adidas. Se mere til de nye Messi 15.1 nedenfor!

Nye farver - nye historier. Det er oftest på Champions League-aftener, at fodboldspillere kan skrive sig i historiebøgerne - en bedrift argentineren må siges, at have gjort et par gange eller 10. I aften er Lionel Messi endnu en gang klar til, at gøre forskellen på den største scene af dem alle når han iført sin nye signaturfarve skal gøre det onde ved engelske Arsenal.

Er du adidas-fan? Shop hele udvalget af adidas-støvler online på SPORTMASTER.dk.

Den opsigtsvækkende nye farve i en kæk limegrøn er den femte i rækken fra adidas - hvis man vel og mærke tæller hans Ballon d'Or-model med i regnskabet. Og der skal vist ikke herske nogen som helst tvivl om, at den seneste i rækken er den mest vovede og opmærksomhedskrævende til dato.

Den limegrønne grundfarve akkompagneres, på den nye farveopdatering, af røde nuancer omkring Messi-logoet på støvlesnuden samt det ikoniske adidas-logo på ydersiden af hælkappen.

Læs også: ACE16 Primeknit - er du klar til, at styre showet?

Farver der ligeså gør sig gældende på knopsystemet, messiPRINT, hvor den limegrønne farve, igen, er altoverskyggende - kombineret med knopper i rød. Teknologisk er der imidlertid absolut intet nyt under solen, hvorfor at elementerne omkring messiFRAME og messiTOUCH er helt identiske med tidligere modeller. Og dermed sørger for, at touch og komfort stadig er i absolut topklasse - og med garanti har masser af mål og afgørende aktioner i sig.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at støvlens generelle look er blandt de mere vovede af slagsen i rækken af Messi-støvler fra adidas. Det er langt fra den mest elegante af slagsen, som vi har set siden introduktionen i sommer - men graden af opmærksomhed den vil få i Champions League-stjernernes lys og det opsigtsvækkende udtryk gør alligevel støvlen til en speciel en af slagsen. Men hvad er din holdning - hvilken af Messis signaturstøvler mener du har været den fedeste? Lad os høre din mening på Facebook eller Instagram og deltag i debatten.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo