Gå til forside

21. JUNI, 2016

klar til slutspillets store dramaer..

EM-feberen er på sit højeste. Og i løbet af de kommende dage finder vi frem til hvilke hold der endeligt går videre fra gruppespillet og ind til de dramatiske knald-eller-fald kampe. Som det efterhånden hører sig til har adidas selvfølgelig lanceret en speciel slutspilsbold til de afgørende opgør - navnet på bolden er "Fracas". Og hvad lige dette betyder kan du blive klogere på nedenfor...

Slutrunden kører på fuld damp i Frankrig hvor både store og små overraskelser allerede har fundet sted. Allerede nu ligger det fast, at bl.a Wales er videre til slutspillet, som må siges at være en gedigen overraskelse i forhold til forventningerne.

Har du besluttet dig for hvem du holder med til EM 2016 endnu? Shop hele vores EM-sortiment online her.

1/8-finalerne sparkes i gang på lørdag, hvor der i forlængelse af dette vil blive taget en spritny bold i brug. En videreudvikling af den uhyggeligt populære Beau Jeu fodbold, som har fået navnet "Fracas". Et ord der i sin overordnede mening repræsenterer drama og spænding.

Boldens design er bl.a udarbejdet af nogle af Paris' mest indflydelsesrige musikere og kunstnere, som sammen med designteamet hos den tyske sportsgigant er kommet frem til denne helt, helt unikke bold. En bold, som modsat Beau Jeu, der repræsenterede det smukke, kontrollerede spil, i stedet tager udgangspunkt i det drama og uforudsigelighed, som de afgørende kampe ved en stor turnering som EM altid garanterer.

Den nye "Fracas" bold kommer i salg torsdag d. 23.06.16 på SPORTMASTER.dk hvorfor, at du kan nå at blive klar til weekendens udfordringer med den helt nye EM-bold. Hvad siger du til designet? Er du mest til Beau Jeu eller Fracas? Hvis du ikke kan vente til releasen på "Fracas" kan du se vores udvalg af fodbolde lige her!

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo