Gå til forside

16. MARTS 2018

Optimér din træning med

adidas ALPHASKIN

Invalid widget

Uanset træningsform lader adidas Alphaskin dig præstere optimalt i dine workouts. Kollektionen er nemlig designet til at følge selv dine mindste bevægelser, så du ikke skal lade dig forstyrre af tøj der ikke sidder ordentligt. 

Du kender sikkert følelsen af at ville præstere maksimalt til træning, men tightsene glider lidt ned når du laver squats, og trøjen rutsjer skævt når du løfter. Så stopper du op mellem øvelserne og retter tøjet. Det er irriterende, og ofte forhindrer det det dig i at præstere optimalt. 

Det problem gør adidas op med i deres nye Alphaskin kollektion – en baselayer kollektion som svøber sig omkring din krop og følger selv din mindste bevægelse.

Oplev adidas Alphaskin og find dine favoritter her

Med Alphaskin kombinerer adidas funktion og design på fineste vis. Kollektion, som indeholder alt fra tights til toppe og sports-bh’er, har nemlig alle de klassiske baselayer egenskaber og transporterer varme og sved væk fra kroppen, samtidig med at stoffet giver kompression og følger dine bevægelser fuldt ud.  

Tøjet er desuden designet med lækre detaljer i stoffet og uden generende sømme.

Alphaskin findes både til kvinder, herre og børn og kommer i blå, sort, hvid og grå, så du let kan matche det ind med de øvrige farver i din træningsgarderobe.

Invalid widget

Alphaskin findes i tre niveau med hver deres funktioner:

 

  • Alphaskin 360: Maksimal kompression med flade sømmer, der giver en sublim pasform.
     
  • Alphaskin Tech: Medium kompression. CLIMACHILL-teknologien holder dig helt afkølet og tør, selv i dine hårdeste træninger. 
     
  • Alphaskin Sport: Let kompression med CLIMACOOL-teknologi som holder dig tør og afkølet.

 

Invalid widget

Når du præstere maksimalt til træning, skal der ikke være noget, der holder dig tilbage. Du skal frit kunne bevæge dig, og tøjet skal følge dine bevægelser. 

Netop det kan adidas Alphaskin.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo