Gå til forside

13. JULI, 2016

ACE 16+ PURECONTROL SPEED OF LIGHT - DEN SKARPESTE TIL DATO?

Özil, Pogba og Rakitic har fået nyt gear. Og har måske sjældent stået skarpere end nu i Speed of Light-udgaven af Ace 16+ PureControl. Læs mere her om de mest innovative adidas-støvler til dato!

Efter en veloverstået slutrunde havde EM-feberen knapt fået lov, at lægge sig før end, at adidas igen fik os op og køre med offentliggørelsen af Speed of Light-støvlerne. En kollektion der tager inspiration omkring lysets hastighed og som i allerhøjeste grad får PureControl'en i 'Solar Yellow' til at stå skarpere end nogensinde før.

"No laces needed" var frasen som adidas oprindeligt lancerede støvlerne med tilbage i januar. Et kendetegn man helt sikkert har kunnet leve op til omkring støvlen, da Primecut-silhuetten og den indvendigt integrerede Primeknit-konstruktion sørger for, at locked down fittet er helt optimalt.

Det resulterer selvfølgelig også i at sparkfladen er fuldstændigt ugeneret og giver endnu et plus i bogen. Og sidst, men ikke mindst er det svært at få øjnene fra SprintFrame-ydersålen når den i chromefarven ser så skarp ud som den gør. Ikke bare designmæssigt lever den op til alle krav - men som tidligere beskrevet her på sitet har den også til formål, sammen med de 11 koniske knopper, at gøre skarpe vendinger så gnidningsfrie som muligt. Og det kan vi kun bekræfte, at den gør...

Speed of Light-kollektionen lander online på SPORTMASTER.dk d. 15.07.16. Her foreligger der, som altid, selvfølgelig mulighed for at få leveret dine støvler med dag-til-dag levering og GRATISiD, som gælder på HELE sortimentet. Er du også blevet småforelsket i de nye PureControl? Lad os høre din mening om støvlen på Facebook, Instagram - eller også snappes vi bare ved på 'vildmedfodbold' Snapchat.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo