Søg i over 11.000 produkter..

9. FEBRUAR, 2017

PLAYTEST AF ACE 17+ PURECONTROL FEAT. @MIKKELMOLLER10

"Stadium to street". Mantraet for adidas' seneste kollektioner af fodboldstøvler - også på Blue Blast. Se vores playtest af ACE 17+ Purecontrol fra Telia Parken ovenfor!

Fodbold udvikler sig. Det er ikke længere bare en sport der foregår indenfor kridtstregerne. Gadefodbold og det mere intense streetfodboldmiljø er i en voldsom positiv udvikling. I efteråret 2016 tog vi for alvor hul på dette sammen med adidas Danmark og var med til, at introducere Tango League over et par arrangementer i København.

Dette er nu fulgt op med en nyligt lanceret kollektion af Tango-træningstøj - ligesom at de så eftertragtede ACE 17+ Purecontrol-støvler nu også findes i deciderede street- og cageudgaver. Og lige netop sammenkoblingen af de to verdener har været vores overordnede tema i vores playtest af ACE 17+ Purecontrol fra to "forskellige steder" i Telia Parken. Selvfølgelig for, at repræsentere "Cage" og "Stadium" - på et sted der summer af fodbold.

Som ambassadør for Cage-modellen af ACE 17+ Purecontrol har vi tilmed fået lidt hjælp af den uhyggeligt dygtige adidas Tango League-kaptajn Mikkel Møller. Og hvis du endnu ikke har fået set videoen i toppen af denne artikel - så gør du dig selv en tjeneste at få det gjort. Han kan lidt af hvert!

Du kan finde vores udvalg af adidas fodboldstøvler her!

Hele Blue Blast-kollektionen af fodboldstøvler, Tango-træningstøj, og streetsko er tilgengælige online netop nu! Udforsk kollektionerne online her og shop dem med dag-til-dag levering. Vi har tilmed udvidet vores GRATISiD-koncept som nu også indeholder EMOJIS på fodboldstøvler - og selvfølgelig er dette også ganske gratis. Husk også at tilføje os på Snapchat @vildmedfodbold.

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: