Gå til forside

22. MARTS, 2016

ADIDAS GØR FORÅRSKLAR MED "SHOCK BLUE" ACE 16

Man kender følelsen - foråret er for alvor på vej og lanceringerne fra de store brands bliver hyppigere og hyppigere. adidas er nu klar med den kollektion, som vil være den de store profiler er at finde i i den afgørende del af sæsonen når de respektive mestre skal findes. Her er Ace 16 i "Shock Blue".

Siden medio januar har de grønne Ace 16-støvler fyldt godt i billedet rundt omkring på de store arenaer i Europa - samt ikke mindst på kunstgræsbanerne herhjemme i de lange vintermåneder med hård opstartstræning.

Fan af adidas-støvler? Bliv sæsonklar lige her på SPORTMASTER.dk med GRATISiD på ALLE fodboldstøvler.

Nu dufter det snart af fodbold på rigtigt græs igen - og har du derfor ikke fået testet de nye Ace 16-støvler af endnu er der i hvert fald ingen undskyldning for ikke at få det gjort i den uhyggeligt fede "Shock Blue" opdatering. En farve der også vil være den, som du får at se på fødderne af stjerner som Oscar, Mesut Özil og Ivan Rakitic.

Den kongeblå grundfarve er altdominerende på både Ace 16.1 Primeknit, samt på Ace 16.1 - lige såvel som på de resterende takedown-modeller, som alle lander på SPORTMASTER.dk fra d. 01.04.16. På Primeknit-modellen er det derfor både den knittede overdel, Techfit 2.0-kraven, SprintFrame 2.0-konstruktionen samt ydersålen der på allerfedeste vis er konstrueret i blå.

Har du fået set vores anmeldelse fra Telia Parken? Bliv meget klogere på hvad Ace 16 er lige her.

Dertil gør det den kun ekstra vild når de skriggrønne detaljer på ovedelen fader ud i hvid omkring de tre klassiske adidas-striber - og dermed fuldender et look, som vi har svært ved at få armene ned over. 

Den nye Ace-kollektion lander online på SPORTMASTER.dk omkring d. 1. april hvor du som altid kan nyde godt af vores tilbud om GRATISiD med navn, nummer og flag - ja, helt gratis. Men hvordan rangerer du den blå variant fra adidas sammenlignet med den grønne og hvide som vi tidligere på året har stiftet bekendtskab med? Lad os høre din mening på Facebook og Instagram.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo