Søg i over 11.000 produkter..

10. NOVEMBER, 2017

EN HYLDEST TIL EN SAND AAB-LEGENDE. HUMMEL INTRODUCERER SPECIEL TRØJE TIL TORBEN BOYE

Som en del af en storstilet kampagne har hummel i samarbejde med nogle af deres største klubber – heriblandt AaB som ligeså er partner med os hos SPORTMASTER – udarbejdet en række specielle trøjer. En kampagne der hylder nogle af de største legender i de respektive klubbers historier. Sådan én er Torben Boye… Læs mere her!

I moderne tider hvor man ofte oplever at loyalitet til en enkelt klub, i højere og højere grad, er en sjældenhed er det på sin plads at hylde de gamle helte og legender. Hummels ”Legends Kampagne” byder blandt andet på en hyldest til AaB-helten Torben Boye – også kendt som Mr. AaB og en helt speciel trøje tilegnet ham.

EN TRØJE TIL MR. AAB...

Torben Boye spillede i AaB fra 1983-2002 og nåede over 500 kampe for de rødstribede fra Aalborg og det er så absolut på sin plads at hylde ham med den specielle trøje, som hummel og AaB i samarbejde har produceret.

Trøjen er lavet i et begrænset oplag og lander, udover på SPORTMASTER.dk, også i et begrænset antal i vores to butikker i Aalborg.

Husk at følg med på vores forskellige platforme på Facebook, Instagram og Snapchat for ikke, at misse de seneste opdateringer omkring fodboldprodukter. Brugernavn på Snapchat: vildmedfodbold. Du kan altid dele billeder os på Instagram på #vildmedfodbold. Vi deler selvfølgelig de bedste!

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: