Gå til forside

1. APRIL, 2016

FORBEDR DIN PRÆSTATION MED REEBOK ACTIVCHILL

ActivChill er en ny linje af trænings- og løbetøj fra Reebok, som er designet til at holde dig afkølet under træning, så du kan præstere maksimalt.

Reebok har tæt kontakt til fitnessmiljøet og fitnessudøvere fra hele verdenen, og det er netop denne kontakt, der gav dem idéen til ActivChill. Flere udøvere nemlig fortalte, at de ofte har problemer med varme og overophedning, når de træner, og det begrænser dem i deres træning og gør, at de ikke kan yde maksimalt.

Dette satte Reebok sig for at løse, og derfor skabte de ActivChill, som er designet til at holde dig afkølet under træning.

Se hele udvalget af ActivChill her

ActivChill er skabt med en ny teknologi, hvor stoffet består af pentagon-formede fibre, som skaber lufthuller og fremmer ventilationen. Dette gør, at du holder dig afkølet og godt tilpas, selvom du sveder og giver dig fuldt ud til træning.

Foruden de specielle fibre, gør ActivChill også brug af SpeedWick teknologi, som transporterer sved væk fra kroppen, så du føler dig frisk og tør under træning. 

ActivChill kan bruges til alt slags træning, men egner sig særligt godt til løb og fitness, hvor du har brug for at præstere maksimalt uden at føle dig begrænset af varme. 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo