Gå til forside

24. SETEMBER 2018

6 GODE BUD PÅ SNEAKERS TIL EFTERÅRET

Efteråret har ramt os og det er blevet tid til at tage et kig på, om din kollektion af lækre sneakers skal udvides eller fornyes. Vi har samlet seks gode bud på sneakers, du kan forkæle dine fødder med i efterårssæsonen.

1

Et uomtvisteligt stilikon - Asics GEL-LYTE

Når det kommer til lækre sneakers må Asics GEL-Lyte siges, at være noget af et stilikon. Skoen, der første gang kom i butikkerne i 1993, har været under en spændende udvikling siden da. I 2013 kom den opdaterede version i handelen, og skoens popularitet er steget heftigt siden. Med sit retro look og sit komfortable fit er den helt klart et sikkert sneakers valg. 


 

2

Den legendariske - Converse One Star Premium Suede

De fleste kender de legendariske sneakers fra Converse. Med deres One Star-sneakers har brandet taget et nyt skridt mod det enkle og stilede udtryk. One Star Premium Suede giver et cool look til din hverdag og sørger samtidig for den klassiske komfort, du kender fra Converse. One Star er helt klart en 6-stjernet oplevelse.


 

3

En sand klassiker - Vans Old Skool

Vans Old Skool er en af de mest populære sneakers i verden – og med god grund. Det stilrene og historiske design suppleres af en holdbar konstruktion, der giver dig en fantastisk komfort. Modellen er unisex og kommer desuden i en børnemodel.


 

4

Tidsløst design - Nike Tanjun

De rene linjer på Nikes Tanjun kendetegner det tidløse design, der gør sneakeren til en vaskeægte hverdagsklassiker. Navnet stammer fra det japanske ord for enkelhed, hvilket er meget sigende for den elegante sko. Ydersålen er blød, fleksibel og responsiv, og overdelen er baseret på åndbart tekstil og er sømløs, hvilket gør skoen yderst behagelig.


 

5

Cool med masser af komfort - adidas Cloudfoam Racer

Denne sneaker fra adidas giver dig et cool look og masser af komfort. Mellemsålen i Cloudfoam Racer TR er baseret på adidas’ Cloudfoam-skum, der er støddæmpende og sikrer fodens gode komfort. Skoen er foret indvendigt, hvilket bare gør den endnu mere behagelig. Desuden har den en slidstærk ydersål af hårdt gummi, så holdbarheden også er i top.


 

6

Sporty komfort - New Balance Fresh Foam Cruz V2

New Balance har lavet en let, lækker og åndbar sneaker med et strikudtryk. Med Fresh Foam Cruz V2 på fødderne er du sikret komfort og et sporty look. Det bløde skum sikrer en dæmpning i skoen, som sørger for, at dine bevægelser er bløde og lette, og med sin slip-on-funktion kan du hurtigt og nemt få skoen af og på. Sidst men ikke mindst: Den ser bare ufatteligt godt ud.

Der findes ikke nogen særlig opskrift på den perfekte sneaker, men på SPORTMASTER.dk og i din lokale SPORTMASTER har vi et lækkert udvalg, som vi håber kan hjælpe dig med at finde de sneakers, der passer til netop dig. Så tag et kig og bliv inspireret.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 5. juni:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo