Gå til forside
5. december 2018

5 gode gaver til hende

Julen er skam hjerternes fest, og juleaften er den mest magiske aften af dem alle. Og det er selvfølgelig også en skøn anledning til at forkæle dem, man elsker med en gave eller to. Så skal julestemningen nok blive sikret. Her får du 5 gode bud på nogle fede og sporty julegaver til kvinderne. Så skal juleglæden nok nå helt til tops, og måske er der endda nogen, der finder motivationen frem til lige at genfinde formen, når julemaden er et overstået kapitel.

1

Samsung Galaxy Watch Rose Gold

Med det nye og lækre smartwatch fra Samsung får hun den perfekte træningsmakker lige ved hånden. Uret har indbygget GPS, Bluetooth, Spotify Offline og kan bruge en række træningsapps, der gør uret perfekt til en række træningsformer. Det understøtter desuden eSIM, så hun kan modtage beskeder og besvare opkald, selvom mobilen ikke er i nærheden. Perfekt ur til træning og hverdag – og en fantastisk julegave til den sporty kvinde.

2.800,-Shop nu

 


 

Invalid widget

2

Casall Conscious Training Stone-sæt

Casalls Stone-sæt er den perfekte julegave til yogapigen, der nyder at kunne træne yoga både ude og hjemme. Det lækre sæt er dejlig strækbart og åndbart – og det er både grønt i farve og i bæredygtighed med sit genanvendte materiale. Det flotte print, som både top og tights har, er inspireret af farven fra svensk marmor fra byen Norrköping.


 

1.350,-Shop nu

 

Invalid widget

3

Master Wool skiundertøj

Brrrrrr! Det er blevet rimelig koldt meget hurtigt. Men med Jacquard-sættet fra vores eget Master-mærke kan du forære et dejlig varmt sæt skiundertøj til hende, du holder af. Julen skal gerne være en tid med en god sjat hygge og varme – og det lækre sæt, der er lavet i 100 % merinould, regulerer sig efter kroppens temperatur og sikrer derfor en lækker og komfortabel varme både til sport og andre aktiviteter.

600,-  399,-Shop nu

 


 

Invalid widget

4

Nike Shield Løbejakke

Hvis den superfede Nike Shield-løbejakke ligger klar under træet, når ”Nu’ det jul igen” er blevet danset færdig, så skal der nok blive malet et stort smil på hendes ansigt. Jakken er nemlig perfekt til løbeturene i den kolde tid. Den modstår vind og regn - så sætter det dårlige vejr ikke en stopper for løberen, der ikke vil lade sig sætte på plads af de mørke vintermåneder.


 

1.000,- 750,-Shop nu

 

Invalid widget

5

Nike Epic React Flyknit Løbesko

Mon ikke hun er klar på en løbetur efter at have varmet op med dansen rundt om juletræet? Epic React Flyknit-løbeskoen er et af årets største løbehits. Skoen er klar til at give dine fødder et lækkert kram med Flyknit-materialet, der former sig efter din fod. Den lette sko har en dejlig blød og fjedrende skumsål, som sørger for en utrolig behagelig løbetur – hver gang.

1.200,-Shop nu

 


 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold