✓  Byttemærker medfølger - Modtageren kan nemt bytte gaven

Gå til forside
5. december 2018

5 gode gaver til ham

Julen er hjerternes fest – og så er det jo også en fantastisk anledning til at give nogle lækre gaver til dem, man elsker, så julestemningen kan blive endnu skønnere. Her er 5 gode bud på sporty julegaver til manden - gaver som kan fylde godt under træet, skabe juleglæde og måske endda hjælpe, når formen skal genfindes efter en god omgang julekonfekt, flæskesteg og brune kartofler.

1

Garmin Forerunner 645 Music Løbeur

Forerunner 645 Music fra Garmin er den perfekte gave til ham, der vil løfte niveauet på sine løbeture – og tilmed have fornøjelsen af skøn musik imens. Det innovative GPS-løbeur har blandt andet Bluetooth og Spotify Offline og giver muligheden for at lade mobilen blive hjemme. Det skal nok skabe god julestemning, hvis der ligger sådan et ur under løberens juletræ.

3.800,-  2.399,-Shop nu

 


 

Invalid widget

2

Salomon Cosmic Access Skibriller

Er han klar til skituren? Det kan du hjælpe ham med at blive med de cool Cosmic Access-skibriller fra Salomon. De super smarte briller er perfekte til de hurtige ture ned ad pisterne, og de passer perfekt til dit ansigt. Skibrillernes form samarbejder perfekt med ventilationen om at sørge for en lækker luftgennemstrømning, så der ikke bliver dugget til. Og der er lagt tre lag skum mod ansigtet, der sikrer, at brillen er super komfortabel at have på – selv på de længste dage på pisterne.


 

850,-Shop nu

 

Invalid widget

3

Asics GEL-Kayano 25 Løbesko

Juleløbeturen er sikret med denne lækre løbesko. For det er gaven til ham, der ikke vil lade sig begrænse af det mørke vejr. Med GEL-Kayano 25 fra Asics får man en løbesko, der er super reflekterende, så man altid kan ses, selvom man løber i de mørke morgentimer, eftermiddagstimer, om aftenen eller endda om natten. Skoen er en opdateret version af klassikeren GEL-Kayano, der altid har sikret løberen en skøn komfort, beskyttelse og stabilitet.

1.600,-  1.399,-Shop nu

 


 

Invalid widget

4

Nike Pro Compression sæt

Svedtransport, komfort og bevægelsesfrihed. Det er nøgleordene til dette lækre Nike Pro-sæt, som er perfekt til den løbe- eller fitnesstræning, der skal sikre den gode form, når juledagene er veloverstået. Sættet består af baselayer og tights – så er man godt klædt på til træningen.


 

550,-Shop nu

 

Invalid widget

5

Hummel Mark Boxershorts

Der er næsten intet så dejligt som at have nogle super komfortable boksershorts på. Det skulle da lige være, hvis man får dem på dagen efter juleaften, når man er kommet til at spise lidt for meget. De bløde og elastiske Mark-boksershorts fra Hummel giver lidt ekstra komfort til hverdagen. Så er julehyggen sikret!

298,-Shop nu

 


 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster Facebook
Sportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold