Gå til forside
5. december 2018

5 gode gaver til børnene

Julen er magisk. Børn landet over glæder sig til den 24. december, og hele december tæller de ned med julelys i øjnene. Og når vi rammer juleaften, er det ikke kun mandelgaven, ungerne skal rende afsted med. De skal altså have lidt mere end det. Så her er 5 gode bud på sporty julegaver til ungerne. Så kan de med rette gå og glæde sig til, at dansen om juletræet er forbi.

1

Nike Paris SG hjemmebanesæt 2018/19

Der er sikret fodbold i verdensklasse, når Mbappé, Neymar og resten af fodboldbanden fra verdens smukkeste by går på banen. Men i Paris Saint Germain er man ikke bare gode til fodbold. For når man har hjemme i Paris, har man selvfølgelig også et utrolig flot sæt tøj, når man går på banen. Det bliver ungerne glade for. Og husk nu også fodbolden! Det er oftest sjovere at være med i stedet for at kigge på.

500,-Shop nu

 


 

Invalid widget

2

Fancy Cruiser 63 Skateboard

Ungerne kan blive godt kørende med et cool skateboard fra Fancy. Dette fede skateboard kaldes et ”cruiserboard” og er beregnet til børn og begyndere. Det sikrer en god start på skateboardeventyrene. Det er også vigtigt at have sikkerheden i orden, når man ruller afsted – så tag et kig på knæ-, håndleds og albuebeskytterne fra Stuf og Mini Micro-skaterhjelmen. Så er man sikker på en fed tur.


 

400,-  160,-Shop nu

 

Invalid widget

3

Helly Hansen Lifa Merino Skiundertøj

Det er godt nok blevet koldt. Vi mærker alle sammen julekulden – også ungerne! Lifa Merino-skiundertøjet til børn er lavet i Helly Hansens varmeste materiale. Det har en unik 2-lags konstruktion med materiale af 100 % dejlig merinould. Og både knæ og albuer har en super blød fleeceforstærkning. Så er vintervarmen og hyggen sikret. Det flotte sæt fås i øvrigt i flere farver – og både til drenge og piger.

500,-Shop nu

 


 

Invalid widget

4

Nike Air Force 1 Mid LV8

Denne stilede børnesko er en klassiker fra Nike. Den stammer originalt fra en basketballsko, men nu er den blevet opdateret til en stilet hverdagssko. Den har en flot overdel i kvalitetslæder, der giver en dejlig støtte og komfort, og ydersålen og skummellemsålen sikrer både godt greb, slidstyrke og en super fjedrende stødabsorbering. Ungerne kommer til at have det skønt i Air Force 1-skoen.


 

600,-Shop nu

 

Invalid widget

5

V3Tec Scoob Snorkel + Cookie Dykkermaske

Bliv klar til svømmeturen i svømmehallen, poolen i sydens sol eller i havet blandt fiskene. Med dette lækre snorklesæt fra V3Tec bliver turen i vandet lidt sjovere. Tag dykkerbrillerne på, og se hvad der foregår under havets overflade, mens du trækker vejret helt problemfrit. Og husk nu, at der er nogen, som siger, der minimum skal gå en time, efter man har spist julemad, før man må gå i vandet.

250,-Shop nu

 


 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

10:00 - 14:00

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster Facebook
Sportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: