Gå til forside
18. januar 2019

5 fitnessnyheder til hende

 
Hold motivationen med nyt træningstøj & gear!

Har du brug for et ekstra skub for at komme i gang med træningen i det nye år eller til at holde motivationen oppe, så kan lækkert træningstøj og nyt gear hjælpe dig med at booste motivationen. Vi har derfor fundet 5 gode must haves til dig, der i den grad kan give din træning et nyt løft. 

 

1

Nike Pro Tank top

Tanktoppen fra Nike Pro er enormt lækker at have på og designet med bryderryg giver dig en rigtig god bevægelsesfrihed. Toppen har en slank pasform og en lidt længere længde end normalt, hvilket betyder, at du kan føle dig tryg og godt tilpas, når du strækker og bøjer dig under træningen. Toppen er egnet til alle typer af træning.


 

250,-Shop nu

 

 

 

2

Nike Indy Sports-BH

Sports-BH’en fra Nike giver en let støtte og er derfor velegnet til pilates-, barre eller yogatræning. BH’en har tynde justerbare stropper. Sports-BH’en er lavet i et dri-FIT materiale, der er svedtransporterende, så du holder dig tør og veltilpas under træningen. Sports-BH’en er desuden produceret af bæredygtigt materiale, der kommer fra plastikflasker som Nike har indsamlet og genanvendt i produktionen.

Er du i tvivl om, hvilken størrelse og støttebehov du har behov for? 
Så tjek vores sports-BH guide her!


 

240,-Shop nu

 

 

 

3

Nike Pro Tights

Letvægtstightsene fra Nike sikrer dig en rigtig god følelse under, hvilken som helst form for træning. Tightsene er desuden lavet med en elastisk talje, der giver dig et rigtig godt fit, når du træner. Nike Pro-materialet er svedtransporterende og mesh-panelerne giver dig fantastisk åndbarhed.


 

350,-Shop nu

 

 

 

4

Nike In-Season TR 8

Nike In-Season TR 8 er en super komfortabel træningssko, der er yderst velegnet til cardio træning og styrketræning. Skoen kan også bruges til vægtløftning på begynderniveau. Skoens overdel er lavet i mesh, hvilket giver dig både god komfort og åndbarhed.


 

600,-Shop nu

 

 

 

5

Garmin Vivosmart 4

Aktivitetstrackeren fra Garmin giver dig overblikket over både din hverdag og din træning og trackeren er fyldt med funktionaliteter, der nemt kan hjælpe dig med at få en sundere og mere aktiv livsstil. Trackeren har en række nyttige værktøjer bl.a. stressregistrering, søvnovervågning og naturligvis måling af træningsaktiviteter. Derudover kan du registrere forbrændte kalorier og intensitetsminutter Skulle du glemme at starte en timer, registrerer Move IQ®-funktionen automatisk træning, bl.a. gang, svømning, cykling og crosstrainertræning – og den begynder endda at tage tid på udvalgte aktiviteter.


 

1.200,-Shop nu

 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo