Gå til forside
29. januar 2019

5 fitness musthaves til ham

 
Hold motivationen med nyt træningstøj & gear!

Med nyt træningsgear og tøj er det bare lettere at komme afsted til træning. Her får du 5 trænings musthaves, der med garanti kan hjælpe din motivation lidt på vej, hvis du trænger til et ekstra boost for at holde gang i træningen i det nye år.

 

1

Nike Pro Compression Top

Nike Pro T-shirten er lavet i Dri-FIT-materiale, der holder dig tør og veltilpas ved at trække sveden væk fra din hud og ind i stoffet, hvor det hurtigt fordamper. Meshen i materialet giver bedre åndbarhed, så du holder dig kølig, når træningen er allermest hård. Derudover er toppen elastisk, hvilket fremmer din krops naturlige bevægelser og giver en ekstrem behagelig fornemmelse, når du bevæger dig.


 

250,-Shop nu

 

 

 

2

Nike Flex Vent Max 2.0 Shorts

Shortsene er fremstillet i et elastisk, svedtransporterende Flex-materiale, der holder dig tør og veltilpas og betyder, at du kan bevæge dig frit og naturligt, når du træner. Shortsene har en justérbar linning, der giver dig ekstra god komfort.


 

400,-Shop nu

 

 

 

3

adidas Supernova Tights

Supernova Climaheat Tightsene fra adidas er perfekte, hvis du holder af at træne udendørs, selv når temperaturne falder. De er lavet i isoleret stof, som er både åndbart og hurtigtørrende, så du får den bedste komfort under træningen. Det isolerende stof betyder desuden, at de kan holde dig varm selv på iskolde dage. De formede knæ sikrer dig en god bevægelsesfrihed, og den høje talje med ekstra højde bagpå holder tightsene godt på plads. Tightsene med lynlåse ved anklerne er både lette og praktiske at tage af og på.


 

750,-Shop nu

 

 

 

4

Nike Metcon 4 XD

Metcon 4 XD fra Nike er en super sko til både fitness og cross-fit. Den flade og stabile platform giver dig fast jordforbindelse under eksplosive løft og højintens træning og den klæbende gummisål giver dig et rigtig godt greb. Den nye model er opdateret med nyt og teksturet mesh, der gør skoen lettere, stærkere og mere solid end nogen anden Metcon. Drop-in-mellemsålen er mere fast i hælen og blødere i forfoden, hvilket giver dig stabilitet ved løft og fleksibel stødabsorbering ved sprint og korte løb. Skoen er perfekt til en række crossfit-øvelser.


 

 

 

5

Garmin Vivoactive 3 Music

Det lækre vioactive 3 Music fra Garmin er perfekt til at motivere og booste din træning. Du kan lytte til din foretrukne playliste mens du træner og med den håndledsbaserede pulsmåling og mere end 15 forudindlæste sports-apps, som du frit kan vælge imellem, kan du i den grad bruge uret til at forbedre din form. Uret har desuden integreret GPS.


 

2.800,-Shop nu

 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo