Gå til forside

Byt i 365 dage

365 dages bytteservice OG RETUR - BÅDE ONLINE OG I BUTIK 

Hos SPORTMASTER er det vigtigste for os, at vores kunder får gode oplevelser ved at handle både online og i vores butikker. Alle kender samtidigt til de irriterende ting, der normalt er forbundet med at skulle returnere eller bytte en vare, som alligevel ikke kunne bruges. Men bare rolig – hos os er det så gnidningsfrit, som det overhovedet kan være.

 

Ikke nok med at vi hos SPORTMASTER tilbyder prismatch med vores ”Fair Play garanti”, tilbyder vi nemlig også, at du kan bytte dine varer i SPORTMASTER 365 dage om året. Uanset om du modtager en gave købt hos os eller giver en gave fra Danmarks største sportskæde – så kan du selvfølgelig bytte den og få det fulde beløb retur, så længe den originale kvittering medbringes samt at varen er ubrugt og i original emballage.

 

Du er muligvis i tvivl om, hvorvidt en vare købt online på SPORTMASTER.dk også kan byttes i en af vores fysiske butikker? Til det er svaret selvfølgelig ja. Du kan selvfølgelig bytte dine varer i alle SPORTMASTER butikker - selvom varen skulle være købt i en anden SPORTMASTER butik end den, du ønsker at bytte eller returnere den i. Skulle du ikke have lyst til at tage ned i en af vores butikker men i stedet bare vil sende den retur til vores lager, har vi selvfølgelig også løsningen til dig. I alle ordrer fra SPORTMASTER.dk vedlægger vi nemlig en GRATIS returseddel, så du kan sende din ordre direkte retur til vores lager i stedet for at aflevere den i en butik.

 

Som nævnt tidligere ønsker vi at give vores kunder så god en oplevelse som overhovedet muligt – blandt andet ved at du ikke skal have nogen bekymringer om, hvorvidt en vare kan returneres eller byttes, selvom den er købt online eller i en anden butik end den du ønsker at bytte den i. Det eneste du skal være opmærksom på er, at varer som er personificeret med tryk, broderi eller lignende ikke kan returneres hverken online eller i fysisk butik medmindre produktet er reklamationsberettiget.

 

Husk at du som medlem af Klub SPORTMASTER opnår en række helt unikke fordele, bl.a. fri fragt og tilfredshedgaranti. Ønsker du at vide, hvilke andre fordele du opnår som medlem af Klub SPORTMASTER - så læs mere her.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

Kundeservice holder lukket fredag den 13. maj i forbindelse med Store bededag

Mandag - fredag:

10:00 - 17:30

Lørdag - søndag: 

10:00 - 14:00

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster Facebook
Sportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: