Gå til forside

16. JUNI, 2016

LØBESKO MED 30 DAGES TILFREDSHEDSGARANTI

Som medlem af Klub SPORTMASTER har du masser af  fordele, når du handler i vores fysiske SPORTMASTER butikker eller online på SPORTMASTER.dk. Én af fordelene er vores 30 dages ombytningsret og tilfredshedsgaranti, der sikrer, at du altid får fat i de helt rigtige løbesko.

Vi gør os altid umage for at sikre, at du som kunde får de bedste løbesko. Sko som passer til lige netop dig og din måde at løbe på. Derfor laver vi et hav af løbestilstest i butikkerne, hvor vi inviterer kunderne op på løbebåndet til en grundig gennemgang af løbestil og behov, ganske gratis endda. Det er dog først, når løbeskoene rammer veje og stier, at de skal stå deres prøve.

Det ved vi, og derfor giver vi dig mulighed for at løbe i dine løbesko i 30 dage. Og passer de dig ikke, kan du returnere og bytte dine nye sko inden de 30 dage. Så kan du i ro og mag teste, mærke efter, i DINE nye løbesko på DIT foretrukne underlag i DINE foretrukne omgivelser, uanset om det er i skoven, på villavejene eller på løbebåndet.

Bliv medlem af Klub SPORTMASTER her.

Skulle det mod forventning vise sig, at dine nye løbesko bare ikke fungerer for dig efter et par løbeture, så er der en løsning på problemet. Uanset om de sidder dårligt, giver dig vabler eller ømme ben, eller noget helt 4.. For vi er vilde med løb og vil ikke have, at det er løbeskoene, der holder dig tilbage med løbetræningen, og gør din løbetur til en dårlig oplevelse.

Derfor kan du blot løbe forbi din nærmeste SPORTMASTER, forklare dem om problemet, og så hjælper de dig med at finde en ny og bedre løbesko. Har du betalt mere for dine første løbesko end prisen på de nye, refunderer vi differencen. Er de nye sko dyrere, betaler du selv for forskellen. Har du fortrudt, at du har købt løbesko, er du også velkommen til at ombytte dem til noget helt andet.

Du skal dog være opmærksom på, at du kun kan benytte dig af tilfredsgarantien ÉN gang ved hvert køb. Så det er bare afsted og ned og find dine nye løbesko i SPORTMASTER eller på SPORTMASTER.dk

Det er helt gratis at blive medlem af Klub SPORTMASTER, og du kan tilmelde dig online eller nede i din lokale butik, hvor vi glæder os til at tage i mod dig.

Invalid widget

Invalid widget

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

Kundeservice har telefonisk lukket torsdag d. 26. maj i forbindelse med Kristi himmelfartsdag.

Mandag - fredag:

10:00 - 17:30

Lørdag - søndag: 

10:00 - 14:00

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster Facebook
Sportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: