Søg i over 11.000 produkter..

21. OKTOBER, 2015

SPORTSGIGANTEN UNDER ARMOUR LANCERER NY KOLLEKTION

Under Armour lagde ud med en simpel plan om at lave en suveræn t-shirt. Et produkt, som har til formål, at trække sveden hårfint ud af huden i stedet for at opsuge den. I dag har Under Armour en overordnet vision om, at producere sportstøj, der arbejder med din krop for at regulere temperaturen og øge præstationen.

Den nye kollektion fra Under Armour kombinerer højteknologisk baselayer teknologi med et fedt design, som får de største stjerner som Andy Murray og Memphis Depay til at brilliere i deres respektive sportsgrene. 

Under Armour, der blev grundlagt i 1996 af den tidligere amerikanske fodboldspiller hos University of Maryland Kevin Plank, er i dag kendt for deres elitesportspåklædning, i form af udstyr beregnet til at få sportsfolk til at føle sig kølige, tørre og ubesværede under hele kampen, træningen eller opvarmningen. Teknologien bag Under Armours bredspektrede udvalg til mænd, kvinder og unge er kompleks, men opskriften på at indkassere fordelene er enkel: Brug HeatGear®, når det er bagende varmt, ColdGear®, når det er koldt, og AllSeasonGear® mellem de to yderpunkter.

Under Armours mission er at gøre alle sportsfolk bedre gennem engagement, målrettethed og ufravigelig søgen efter fornyelse. 

Så klik ind og bliv inspireret af vores store Under Armour udvalg.

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: