Gå til forside

Rømers Corner #3


Shoetalk Nike Odyssey React

1. OKTOBER 2018

SHOETALK: Nike ODYSSEY REACT

Velkommen til tredje shoe-talk i Rømers Corner. Denne gang sætter vært Anders Rømer og løbecoach Henrik Them fokus på Nike Odyssey React. En løbesko som Henrik Them betegner som ’den nye dreng i klassen’. Se med i videoen herunder og find ud af, hvem løbeskoen passer til og hvilke egenskaber den har!

En let løbesko med god komfort

Nike Odyssey React er en let og neutral løbesko. Skoen har et rigtigt godt greb og giver god komfort under hele løbeturen. Løbeskoen føles i den grad fjedrende og når din fod lander, reagerer sålen på styrken af dine skridt ved at skubbe tilbage. Det vil sige, jo hurtigere du løber, desto større følelse af fremdrift får du igen.

Se videoen herunder og hør, hvad de to løbere synes om løbeskoen.

Kort om Rømer Corner!

Rømers Corner er et nyt SPORTMASTER løbeformat, hvor den passionerede løber & medstifter af Nbro Running Anders Rømer er vært. I Rømers Corner invitere han forskellige mennesker i studiet til en snak om løb & løbegear. Alt sammen med det formål at inspirere nybegyndere og motionister og af samme grund bliver det meget lidt teknisk og med et glimt i øjet.

Se hele vores udvalg af Nike React her

Husk at du som medlem af Klub SPORTMASTER får 30 dages tilfredshedsgaranti på dine løbesko. Det betyder, at du kan teste dem af på løbeturen, og er alt ikke som det skal være, hjælper vi dig med at finde et andet par.

 

Klik her for at få endnu mere løbeinspiration på vores Instagramprofil @vildmedloeb

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo