Gå til forside

1. OKTOBER, 2018

NY SPORT-BH FRA REEBOK MED RESPONSIV STØTTE

Responsiv støtte er noget, man normalt forbinder med løbesko, men nu er Reebok klar med den nye sports-BH, PureMove Bra, der er skabt med et nyt banebrydende materiale, der reagerer på dine bevægelser og tilpasser støtten derefter.
 

Én sports-BH til alle typer af træning

Sports-BH’en indeholder en gel, der reagerer på din bevægelse og derved tilpasser støtten efter behovet, når det opstår, og netop det, at sports-BH’en reagerer på dine bevægelser, betyder, at du kan bruge PureMove Bra til alle former for træning. Normalt, når du vælger en sports-BH, skal du gøre det specifikt efter den sportsgren, du ønsker at dyrke. Hvis du f.eks. skal løbe har du brug for en high-impact bh, men den er måske ikke så behagelig, når du f.eks. træner fitness.

Invalid widget

PureMove Bra adskiller sig markant fra andre sports-BH’er

Den ny BH er nemlig skabt med teknologien Motion Sense Technology. Det er en form for gel, der er flydende, når du står stille – og stivner, når du er i bevægelse. Så BH’en tilpasser sig efter din aktivitet og du kan derfor nøjes med kun én sports-BH til alle de forskellige aktiviteter du dyrker, lige fra højintensiv træning og løb til yoga.

Men udover, at Sports-BH’en giver dig en helt fantastisk støtte og er meget anvendelig, så er den samtidigt ekstrem komfortabel at have på. BH’en er konstrueret på en sådan måde, at du nærmest føler, at du ikke har nogen på. Bagstykket, siden og stropperne er laserskåret i ét stykke, og det er i dette stykke, at Motion Sense-teknologien sidder.

Se hele udvalget af Reebok Sports BH'er online her

PERSONLIG ANMELDELSE
BLOGGER MATILDE TROBECK OM PUREMOVE BRA


Blogger Matilde Trobeck har testet PureMove Bra, og vi har derfor spurgt hende, hvordan hun oplever at træne i sports-BH’en med den helt særlige teknologi. Matilde er 30 år og oprindeligt uddannet pædagog, men lever i dag 100 % af sin blog ’Helse Matilde’, hvor hun blogger om inspiration til træning og madlavning. Hun har dyrket crossfit i snart 5 år.

Hvordan føles det at træne i PureMove Bra? 

Den føles simpelthen så rar at have på. Jeg har trænet i mange år, og jeg har prøvet utallige sports-BH'er. PureMove er klart en af dem, som jeg har det allerbedst i. Jeg har ikke den store barm, så jeg har altid tænkt, at støtte ikke er så vigtigt for mig. Men jeg kan mærke, at jeg tager fejl, når jeg har PureMove på. Den er så rar at have på, at jeg har prøvet at sove med den. Du kan næsten ikke mærke, at du har den på. Den er virkelig behagelig, og den er med til, at jeg kan fokusere på min træning og ikke skal rette på den under træningen.

Hvad er det allerbedste ved sports-BH’en?

Det er helt klart, at den støtter, uden at jeg kan mærke, at den støtter. Så jeg kan holde fokus på det, jeg elsker - nemlig træningen.

Hvordan er din oplevelse af BH’en?

Min generelle oplevelse af PureMove er, at den er nem at tage af og på, hvilket er rart. Visse BH'er kræver virkelig kræfter at få af efter træningen - sommetider så meget, at det kan føles som træning i sig selv. Den sidder til, men uden den sidder stramt. Den laver ikke engang mærker, selvom jeg har haft den på i flere timer under træning. Den er nem at vaske, og den tørrer hurtigt, hvilket er rart for mig, som træner mange gange om ugen og rigtig gerne vil have den på hver eneste gang

Er du i tvivl om hvilken sports-BH, der er den rigtige for dig, så husk at vi har fri retur i mere end 90 butikker i hele landet, så du kan trygt bestille din sports-BH på SPORTMASTER.dk, prøve den derhjemme og bytte i din lokale SPORTMASTER, hvis den ikke passer.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo