Søg i over 12.000 produkter..

Start
Slide 1 of 2
  • Arena-Vertigo One Badedragt-Black-1415822
  • Arena-Vertigo One Badedragt-Black-1415822

Arena Vertigo One BadedragtFarve: (Black)

Style nummer: 1415822

Badedragt til kvinder

550,-

Arena-Vertigo One Badedragt-Black-1415822

Arena Vertigo One Badedragt

550,-

Arena Vertigo One Badedragt

Arena Vertigo en lækker shaping badedragt. Med en flatterende V-udskæring og støttende underbånd. Denne klassiske badedragt er perfekt til aktive dage i poolen eller afslapning i et spa.

Materiale
Badedragten er fremstillet af revolutionerende kropsformet tekstil, der får dig fremad i vand med klor. UV-beskyttelse beskytter mod solen. Sensitive FIT har en slankende virkning, solid støtte og en letvægtsfølelse, så du kan holde fokus på din pool session.

Design + Fit
Arenas Bodylift badetøj er designet til selvsikker svømning. Kontrol fra top til bund med en indbygget bh, mave-udjævnende design og brede justerbare stropper for den bedste pasform. Wing-ryggen er en ergonomisk stil, der slutter i en spids form.

Arena

Arena

Siden 1973 har Arena forsynet verden med lækkert badetøj og svømmeudstyr i høj kvalitet, og man kan da heller ikke nævne ordet sportsbadetøj uden at nævne Arena. Designet og materialerne er udarbejdet med den nyeste viden om nye teknologier, og derfor anvendes brandet både af sportsudøvere på hobbyniveau såvel som på konkurrenceniveau.

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: