Søg i over 12.000 produkter..

Slide 1 of 6
  • adidas-Ultra BOOST 19-Cblack/Cblack/Ftwwht-2121389
  • adidas-Ultra BOOST 19-Cblack/Cblack/Ftwwht-2121389
  • adidas-Ultra BOOST 19-Cblack/Cblack/Ftwwht-2121389
  • adidas-Ultra BOOST 19-Cblack/Cblack/Ftwwht-2121389
  • adidas-Ultra BOOST 19-Cblack/Cblack/Ftwwht-2121389
  • adidas-Ultra BOOST 19-Cblack/Cblack/Ftwwht-2121389
Udsalg
adidas-Ultra BOOST 19-Cblack/Cblack/Ftwwht-2121389

adidas Ultra BOOST 19Farve: (Cblack/Cblack/Ftwwht)

Style nummer: 2121389

Løbesko til mænd

1.500,-

1.050,-

Dette produkt er udsolgt både i butik og online

Kom tættere på

Se mere til produktet

adidas-Ultra BOOST 19-Cblack/Cblack/Ftwwht-2121389

adidas Ultra BOOST 19

RE-BOOSTED! Ultra BOOST 19 er landet
Den ikoniske sko fra adidas er tilbage i en ny version, der er blødere, lettere og endnu mere responsiv end sine forgængere. Og den byder på endnu mere BOOST end tidligere – for den er skabt til at drive dig og dit løb fremad og give dig mere returenergi end nogensinde. Så skal det nok blive nogle super løbeture på gaderne og stierne. Og med det nye og cool design er du sikret en decideret stilet løbetur.

20 % mere BOOST
Noget der kendetegner den fantastiske Ultra BOOST-serie fra adidas er selvfølgelig BOOST-mellemsålen – det ville ikke være en Ultra BOOST uden! I 19’eren har adidas dog valgt at ryste posen en smule ved at skille den velkendte sko ad og arbejdet sammen en række løbere fra hele verden for at sætte den sammen på en ny og forbedret måde. Det har også påvirket BOOST-sålen – på en positiv måde! Sålen er tykkere (der er faktisk 20 % mere BOOST end i tidligere versioner), og det giver et endnu højere energiudbytte til dit løb. For returenergien, som BOOST-materialet sørger for, er noget af det essentielle ved den nye Ultra BOOST 19, og adidas kalder da også skoen for ”den mest responsive sko nogensinde”. Derudover arbejder den nye toptunede Torsion Spring-konstruktion sammen med BOOST-materialet for at give løberen en forbedret støtte.

Nyt design – ny stil
”En løbesko skal ikke komme i vejen for dine mål, den skal være det, der bringer dig fremad.” Sådan lyder det fra adidas. Og sådan en løbesko er Ultra BOOST 19. Men mens dens egenskaber gør din løbetur fremragende, skal det også siges, at den nye sko er intet mindre end betagende at kigge på. Læg især mærke til det nye design i Primeknit-overdelen. Udover at være stilet er den også mere fleksibel og behagelig end sine forgængere. For den velkendte Primeknit-overdel har fået en lækker og bemærkelsesværdig opgradering, som forbedrer den soklignende følelse, som skoen giver. Det er den første 3D-strikkede løbesko, og den er strikket sammen i en sømløs konstruktion, der for nogen vil føles som et andet lag hud, når foden smyger sig ned i skoen. Den soklignende følelse er særdeles åndbart, fleksibelt og har et skønt fit. Ultra BOOST 19 er klar til at tage over efter sine forgængere.

Opgraderet hælkappe
Hælkappen er altid noget af det bemærkelsesværdige ved en Ultra BOOST. I den nye version er hælkappen blevet opgraderet til en ny 3D Heel Frame, der udover at give et helt særligt look også sikrer en skøn stabilitet i dit løb. Den er bygget af en særlig kombination af fleksible og supportgivende materialer, og giver dig et glat og behageligt løb, som ikke bare giver dig et smil på læben under enhver løbetur – det motiverer dig til at ville løbe gang på gang. Ultra BOOST 19 er klar til at drive dig og dit løb.

Produktdetaljer
- Neutral løbesko til mænd
- Den revolutionerende Boost-mellemsål har 20 % mere boost end forgængerne og giver dig et fantastisk energiudbytte med hvert skridt
- Specialudviklet Primeknit-overdel giver en super pasform og tilpasser sig efter din fod, mens du løber. Overdelen er mere fleksibel og komfortabel end sine forgængere
- 3D Heel Frame – Hælkappen er formstøbt og sikrer en skøn stabilitet i dit løb
- Torsion Spring-konstruktionen samarbejder med Boost-mellemsålen for at give dig en forbedret støtte
- Vægt: 310 g (str. 42 2/3)
- Drop: 10 mm (hæl 29 mm og forfod 19 mm)

adidas

adidas

Legendariske adidas er en af de helt store spillere, når det kommer til sportstøj og mode. Det tyske kæmpebrand har en historie, der strækker sig over mange år, og de vil altid være en stor inspiration i sportsverdenen. Street-kulturen har også altid nydt godt af fx adidas Originals, der byder på cool sneakers og lækkert tøj.

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: