Slide 1 of 6
  • adidas-Solar BOOST-Legmar/Ashgre/Hireye-2075378
  • adidas-Solar BOOST-Legmar/Ashgre/Hireye-2075378
  • adidas-Solar BOOST-Legmar/Ashgre/Hireye-2075378
  • adidas-Solar BOOST-Legmar/Ashgre/Hireye-2075378
  • adidas-Solar BOOST-Legmar/Ashgre/Hireye-2075378
  • adidas-Solar BOOST-Legmar/Ashgre/Hireye-2075378
Neutral

adidas Solar BOOSTFarve: (Legmar/Ashgre/Hireye)

Style nummer: 2075378

Løbesko til mænd

1.300,-

Størrelsesguide

Kun på lager online

adidas Solar BOOST

Ny revolutionerende løbesko til mellem- og langdistancer
Uanset om du løber for at sætte rekorder eller for at holde dig i form, er den nye SolarBOOST den perfekte løbesko for dig. adidas har hentet inspiration til innovationen af SolarBOOST fra rumvidenskab, hvor det kan være milimeter, der kan afgøre liv og død. Denne samme ekstreme præcision har adidas taget med i udviklingen af SolarBOOST.

Som navnet antyder, har adidas til farverne hentet inspirationen fra solen. De forskellige farver man ser på hhv. dame og herre modellen, er farver man vil kunne opleve ved de smukkeste solopgange og solnedgange.

Fit
Fit står for den pasform du får i skoene. adidas bruger på deres UltraBOOST Primeknit-materialet, men deres feedback fra løberne lyder på, at det ikke giver tilstrækkelig støtte til foden. Derfor har adidas erstattet Primeknit overdelen med en Techfit overdel, der giver en sikker og tryg pasform, der støtter foden på de lange ture. Techfit materiale sidder tæt til foden, men er yderst strækbart. Derfor har adidas udstyret overdelen med Aquanet, der er navnet på de gennemsigtige plastikstriber, der går på tværs af overdelen. De sørger for, at overdelen kun kan strækkes i længderetningen og ikke sidelæns, hvilket giver foden en tryg og sikker følelse.

Tailored Fibre Placement er den største innovation på SolarBOOST'en. Det er navnet på de to stykker stof ved mellemfoden, hvor snørehullerne er placeret. adidas er dedikeret til at forbedre miljøet i havene med deres Parley projekt. Det gør de ved at hente plastik op fra havene og genanvende plastikken i garnet. Det er her deres millimeter præcision kommer ind i billedet. Materialet er nemlig syet med tusindeafvis af små og præcise syninger, hvilket holder materialet let, fast og støttende samt giver et anderledes udtryk i designet. Teknologien har adidas kun før testet af på den ekstrem limiterede Futurecraft. Stram snørebåndene og få en målrettet støtte ved mellemfoden.

adidas har øget in-steppet, hvilket giver en bedre lock-down følelse i skoene. Den velkendte Filcounter hælkappe er kombineret med et stykke stof bagerst, der kan strækkes 4 veje. Dette sikrer optimal bevægelsesfrihed til akillessenen.

Feel
Mellemsålen består af 80% BOOST og 20% EVA. Solar Propulsion Rail er den øverste og farvede del af mellemsålen, der består af EVA. Den sørger for at guide og støtte foden, hvor det er nødvendigt, samt at drive foden fremad. Nedenunder ligger den ikoniske BOOST teknologi, der på alle måder, er en sikker vinder. Den ultra spændstige støddæmpning sørger for at give returenergi skridt efter skridt. Jo mere du træder, jo mere energi får du retur. Derudover er Boost teknologien yderst holdbar og performer under alle temperaturer.

Traction
Til ydersålen har adidas forsat deres samarbejde med dækfirmaet Continental, der giver samme tryghed, som du har til dækkene på bilen. Samarbejdet resulterer i en enestående skridsikker sål på både tørt og vådt underlag. Fra bunden kan der igennem hullerne i den sorte ydersål ses adidas' Torsion System, der er det stykke plastik, der ligger mellem den sorte ydersål og BOOST mellemsålen. Den går fra indersiden af hælen gennem midten og frem i en gaffelform i forfoden. Ikke før har adidas ladet Torsion System'et gå så langt frem i forfoden. Den ekstra lange konstruktion giver endnu mere stabilitet og fremdrift, sådan at når du bøjer skoen og systemet strækkes, vil skoens form hurtig stabiliseres igen og fremdriften maksimeres.

Produktdetaljer
- Neutrale løbestil
- Vægt: 305 g (str. 42 2/3)
- Drop: 10 mm (hæl: 32 mm / forfod: 22 mm)

adidas

adidas

Legendariske adidas er en af de helt store spillere, når det kommer til sportstøj og mode. Det tyske kæmpebrand har en historie, der strækker sig over mange år, og de vil altid være en stor inspiration i sportsverdenen. Street-kulturen har også altid nydt godt af fx adidas Originals, der byder på cool sneakers og lækkert tøj.