Menu

Kurv

Log ind

Begynder

Style nummer: 1565174

adidas Nemeziz Tango 17.3 IN Ocean Storm(Legink/Syello/Eneblu)Fodboldstøvler til mænd

750,-

225,-

Størrelsesguide
  • 46
    2
    3

Få tilbage på lager

adidas Nemeziz Tango 17.3 IN Ocean Storm

Nemeziz Tango 17.3 IN Ocean Storm er en flot og sublim indendørssko, som er skabt til eksplosive og hurtige bevægelser på fodboldbanen.

OCEAN STORM PACK
Skoene er en del af adidas’ Ocean Storm Pack, der i farverne er inspireret af de kraftfulde og knusende storme på det store åbne ocean. adidas har på glimrende vis overført havets mytologiske styrke og uendelige energi til et exceptionelt skodesign, der indgyder til den højeste respekt hos modstanderne på banen.

INNOVATIV FIT-OPLEVELSE
Nemeziz Tango 17.3 IN er beklædt med det innovative 360Torsion Tape. Med inspiration i flere fodboldspilleres nærmest rituelle optapening af led og strømper før kampene, skaber 360Torsion Tape en behagelig og smidig 360 graders fit-oplevelse, der giver dit barn en komfortabel support på banen.

SKABT TIL EKSPLOSIVE BEVÆGELSER
Den komfortable overdel er fremstillet med udgangspunkt i adidas’ Dual Lock Collar-teknologi, som i samspil med 360Torsion Tape skaber et lockdown om anklerne, der sikrer de eksplosive bevægelser og hurtige vendinger på banen.

AGIL YDERSÅL
Ydersålen på Nemeziz Tango 17.3 er grebssikker og skabt til acceleration i alle bevægelser.

Non-marking sål = til spil på alle indendørsbaner.

adidas

Legendariske adidas er en af de helt store spillere, når det kommer til sportstøj og mode. Det tyske kæmpebrand har en historie, der strækker sig over mange år, og de vil altid være en stor inspiration i sportsverdenen. Street-kulturen har også altid nydt godt af fx adidas Originals, der byder på cool sneakers og lækkert tøj.