Søg i over 12.000 produkter..

Slide 1 of 7
  • adidas-Ace 15.1 FG/AG-Syello/Ftwwht/Cblack-1390512
  • adidas-Ace 15.1 FG/AG-Syello/Ftwwht/Cblack-1390512
  • adidas-Ace 15.1 FG/AG-Syello/Ftwwht/Cblack-1390512
  • adidas-Ace 15.1 FG/AG-Syello/Ftwwht/Cblack-1390512
  • adidas-Ace 15.1 FG/AG-Syello/Ftwwht/Cblack-1390512
  • adidas-Ace 15.1 FG/AG-Syello/Ftwwht/Cblack-1390512
  • adidas-Ace 15.1 FG/AG-Syello/Ftwwht/Cblack-1390512
Udsalg

adidas Ace 15.1 FG/AGFarve: (Syello/Ftwwht/Cblack)

Style nummer: 1390512

Fodboldstøvler til mænd

1.600,-

480,-

Denne vare kan i øjeblikket kun bestilles separat fra en butik, da den er udsolgt på webshop lager.

adidas-Ace 15.1 FG/AG-Syello/Ftwwht/Cblack-1390512

adidas Ace 15.1 FG/AG

1.600,-

480,-

Se mere

Se mere

adidas Ace 15.1 FG/AG

Året er 2015 og Adidas har droppet alle deres fire gamle siloer – AdiZero, Predator, 11Pro og Nitrocharge. Dermed har vi også sagt farvel til de fire elementer, som Adidas havde bygget deres siloer om – Speed, Control, Comfort og Energy. I stedet findes der nu kun to siloer - Ace og X.

Ace er til spilleren, der kontrollerer spillet på banen og fungerer som playmakeren. Det er en spiller som altid stræber efter at være den bedste, men kender samtidig sine svagheder. En spiller som alle fodboldhold har brug for, uanset om du er den spilopbyggende midterforsvar, den dybdeliggende playmaker centralt på midtbanen eller om du er den klassiske 10'er bag angriberen. Ace15 er den direkte arvtager fra Predator-siloen, men som samtidig indeholder elementer fra 11Pro-serien - og dermed giver en unik kontrolstøvle.

ControlWeb er navnet på støvlens nye overflade på den syntetiske version. ControlWeb er en 3D-produceret overflade, der giver dig bedst mulige forudsætninger for at dominere spillet - både på inderside, yderside og på vristen. Playmakeren styrer spillet med alle steder på foden hvorfor, at den perforerede overdel kommer til sin ret på Ace 15.1. Den unikke overdel skaber yderligere friktion mellem bold og støvle.

ControlFit beskriver den bredere pasform, som Ace har i forhold til X. Det leder igen tankerne tilbage til Predator-kollektionen og 11Pro. Predator grundet det kraftige hælparti og 11Pro grundet det implementerede "skelet" på overdelen.

NSG (Non Stop Grip) er navnet på den coating der pryder overdelen på Ace 15.1 - i både den syntetiske samt læderudgaven. NSG sørger for bedst mulige boldkontrol i alle vejrforhold - tørt og vådt. Det er dermed en af de vigtigste årsager til ControlWeb kommer 100% til sin ret. Af lignende egenskaber kan nævnes DribbleTex-teknologien, som var at finde på AdiZero-kollektionen. Den sidste AdiZero endte med at være beklædt med 360 graders DribbleTex, hvilket gør sig gældende på både Ace og X - bare i form af af et andet navn - nemlig NSG.

GroundControl er betegnelsen for det unikke og nyudviklede knopsystem. GroundControl bygget til både FG (Almindelig græs) og AG (Kunstgræs), hvor du nu ikke længere skal tænke på at have to forskellige støvler til hvert enkelt underlag. Der er udelukkende anvendt runde knopper, for at kunne kontrollere og dominere banen på bedst mulig vis i form af pludselige retningsskift og hurtige vendinger.

Topmodellen af X 15.1 i den syntetiske udgave er båret af spillere som blandt andre Mesut Özil, Oscar og kroatiske Ivan Rakitic, samt verdens bedste målmand Manuel Neuer.

adidas

adidas

Legendariske adidas er en af de helt store spillere, når det kommer til sportstøj og mode. Det tyske kæmpebrand har en historie, der strækker sig over mange år, og de vil altid være en stor inspiration i sportsverdenen. Street-kulturen har også altid nydt godt af fx adidas Originals, der byder på cool sneakers og lækkert tøj.

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: