SPAR 25% PÅ ALT NIKE*

  OGSÅ PÅ NEDSATTE VARER  

 

*gælder ikke medlemspriser og udvalgte varer. Rabatten er fratrukket den viste pris og fremgår som medlemspriser.

VI ANBEFALER
STÆRKE NIKE-TILBUD

Invalid widget

Find gode fødselsdagstilbud
i din butik

find butik

nye konkurrencer hver uge
med masser af gode præmier

læs mere her

GARMIN FENIX 5
4.600,- 3.499,-

shop her

Bundgaard vinterstøvler
600,- 399,-

shop her

NYHEDER
HUMMEL LIFESTYLE

I en travl hverdag har mange brug for at kunne iklæde sig styles, der føles behagelige at have på. Den nye hummelkollektion taler til netop det behov. Med rod i en lang designhistorie og med et veletableret hummel-DNA, slår den nye efterårskollektion - dyrker et mix af sport og fashion - fast, at hummel er et go-to-brand, hvis du er på udkig efter stilfuldt og komfortabelt activewear. Shop kollektionen her!

Invalid widget

SE FLERE
SENESTE NYHEDER

ADIDAS

'TEAM MODE'

NIKE PEGASUS

'PINK METALLIC'

alt  Fri fragt
altPrismatch med Fair Play
altFri retur i alle butikker

UDFORSK
DIN SPORTSGREN

LØB

FODBOLD

FITNESS

TENNIS
HÅNDBOLD
BASKET
-BALL
YOGA

UDFORSK
DE MEST POPULÆRE MÆRKER

alt

alt

alt

alt

KØB SPORTSTØJ ONLINE – SPORTSTØJ, SPORTSSKO OG SPORTSTILBEHØR HOS SPORTMASTER.DK

Hos SPORTMASTER.dk finder du alt til sport! Uanset om du er på udkig efter tilbehør til fodbold, løb, fitness, yogahåndbold, svømning, tennis og mange andre sportsgrene, så finder du det blandt vores store udvalg af sportstøj, sportssko og sportsudstyr. I vores store webshop kan du også shoppe moderigtigt tøj til alle årstider og til hele familien, ligesom at du kan gå på opdagelse blandt et hav af børneskoløbesko, sandaler, sæsonaktuelle jakker og stilrene sneakers.

Vores sortiment er nøje udvalgt fra en lang række kendte brands som Nike, adidas, Asics, Rains, Hummel, Vans, Ellesse, SAYSKY, GarminPeak Performance, The North Face og mange flere. Samtlige brands på SPORTMASTER.dk kombinerer på bedste vis smart design med lækre materialer til rimelige priser, hvor alle kan være med.

FORDELE VED AT HANDLE HOS SPORTMASTER.DK

Når du handler sport online hos SPORTMASTER, følger der flere fordele med. Vi tilbyder nemlig alle vores kunder mulighed for fri fragt på alle ordrer over 500 kr. Uanset hvor meget du køber for, er det desuden gratis af få leveret pakken til din lokale SPORTMASTER-butik. Skulle du fortryde købet - eller passer størrelsen ikke helt - så er du altid velkommen til at tage ned til din lokale SPORTMASTER-butik og bytte dine købte varer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF KLUB SPORTMASTER

En anden fordel, som du har mulighed for at drage nytte af, er et gratis medlemskab i vores kundeklub, Klub SPORTMASTER. Medlemskabet giver dig mulighed for at opspare procenter på dine køb til brug ude i vores fysiske butikker, ligesom at du får adgang til spændende konkurrencer og arrangementer - naturligvis med store rabatter. Du kan tilmelde dig vores kundeklub herunder på siden og få endnu flere fordele, når du skal købe sport online.

TAG ET KIG I WEBSHOPPEN OG BLIV INSPIRERET

Hermed indbyder vi dig til at gå på opdagelse blandt vores store udvalg af tøj, sko og udstyr på SPORTMASTER.dk. Udover populære hits som Nike Free, Nike Air Max, Vans Old Skool og adidas Condivo træningsbukser finder du her masser af populære mærkevarer fra alle de store brands. 

Du kan også tage et kig på vores inspirationssider, hvor du kan få masser af tips og inspiration til at komme i bedre form. Skulle lysten melde sig til nyt træningstøj, træningsudstyr eller nye sko er vi ikke mere end et par klik væk, og derfor kan du roligt handle sport hos Danmarks største sportskæde. Bemærk venligst, at din ordre først er bindende ved modtagelse af ordrebekræftelse.