Gå til forside

Byt i 365 dage

Både i butik og online


 

Hos SPORTMASTER er det vigtigste for os, at vores kunder får gode oplevelser ved at handle både online og i vores butikker. Alle kender samtidigt til de irriterende ting, der normalt er forbundet med at skulle returnere eller bytte en vare, som alligevel ikke kunne bruges. Men bare rolig – hos os er det så gnidningsfrit, som det overhovedet kan være.

 

Ikke nok med at vi hos SPORTMASTER tilbyder prismatch – du får også mulighed for at bytte dine varer i SPORTMASTER 365 dage om året. Uanset om du modtager eller giver en gave købt hos os, så kan du selvfølgelig bytte den og få det fulde beløb retur, så længe den originale kvittering medbringes samt at varen er ubrugt og i original emballage.

Både i butik og online

365 dages bytteservice og retur

 

Måske er du i tvivl om, hvorvidt en vare, der er købt online på SPORTMASTER.dk, også kan byttes i en af vores fysiske butikker? Svaret er et kæmpe ja! Du kan selvfølgelig bytte dine varer i alle SPORTMASTER-butikker - selvom varen skulle være købt i en anden SPORTMASTER-butik end den, du ønsker at bytte eller returnere den i. Skulle du ikke have lyst til at tage ned i en af vores butikker, men i stedet bare vil sende den retur til vores lager, har vi selvfølgelig også løsningen til dig. I alle ordrer fra SPORTMASTER.dk vedlægger vi nemlig en GRATIS returseddel, så du kan sende din ordre direkte retur til vores lager i stedet for at aflevere den i en butik.

Som nævnt tidligere ønsker vi at give vores kunder så god en oplevelse som overhovedet muligt – blandt andet ved at du ikke skal have nogen bekymringer om, hvorvidt en vare kan returneres eller byttes, selvom den er købt online eller i en anden butik end den du ønsker at bytte den i. Det eneste, du skal være opmærksom på, er, at varer som er personificeret med tryk, broderi eller lignende ikke kan returneres hverken online eller i fysisk butik medmindre produktet er reklamationsberettiget.

 

Husk, at du som medlem af Klub SPORTMASTER opnår en række helt unikke fordele, bl.a. fri fragt og tilfredshedgaranti. Ønsker du at vide, hvilke andre fordele du opnår som medlem af Klub SPORTMASTER - så læs mere her.

Prismatch

SPORTMASTER matcher prisen
 

Læs mere

Fri fragt for medlemmer

På køb over 499,-
 

Læs mere

Click & Collect

Afhent i din lokale SPORTMASTER
 

Læs mere

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo