Gå til forside

20. SEPTEMBER, 2016

REIMA - OVERTØJ TIL AKTIVE BØRN

I mere end 70 år har Reima lavet overtøj til aktive børn. De tror på, at børn er skabt til at bevæge sig, og det har de med i alt de laver.

”Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning” er et velkendt ordsprog, og måske er der noget om snakken. Reima har i hvert fald specialiseret sig i at lave varmt og vandtæt overtøj til børn, så de stadig kan være aktive ude, selvom vejret er vådt og køligt.

Mangler dit barn overtøj til vinteren? Se hele vores udvalg af Reima her

Reima laver både jakker og flyverdragter til alt slags vejr og børn i alle aldre.

Til familiens yngste er Reima Kiddo Jounet Flyverdragt sagen. Den er designet til aktivitet, og derfor er dragten meget slidstærk. Den findes både i en pige- og en drengemodel i str. 92-128 og har et vandsøjletryk på 10.000 mm, så dit barn kan holde sig varm og tør hele vinteren.

Derudover har den:

- Tapede og vandtætte hovedsømme på overdelen, alle sømmene er tapede på underdelen
- Indvendig justering af taljen
- Aftagelige, slidstærke fodstropper i silikone
- Elastiske manchetter
- Sikker, aftagelig hætte
- Indvendige seler 

Reima Kiddo Kide Flyverdragt er ligeledes designet i slidstærke materialer og kommer i en drenge- og en pigemodel. Stoffet er mønstret, og den har refleksdetaljer og indvendige seler, så den ikke glider ned. 

Reima Style Kiddo Kidde kommer desuden med:

- Vandsøjletryk 5000mm
- Tapede og vandtætte hovedsømme på overdelen, alle sømmene er tapede på underdelen
- Vandtæt, vindtæt, åndbart og smudsafvisende materiale
- Indvendig justering af taljen
- Elastiske benender
- Aftagelige, slidstærke fodstropper i silikone
- To lynlåslommer 

Sidst men ikke mindst har vi Reima Sula – en vinterjakke til piger med aftagelig hætte med imiteret pels. Jakken er lavet af vandafvisende, vindtæt, åndbar og smudsafvisende materiale, så den er nem at vedligeholde. Samtidig har den elastikker i taljen og på ærmerne og reflekser, så dit barn bliver set, selvom mørket er faldet på.

Find Reima Sula jakke her

Med en Reima jakke eller flyverdragt er du sikker på, at dit barn går en aktiv og varm vinter i møde. Reima overtøj er nemlig skabt til aktive børn i alt slags vejr.