Gå til forside

21. APRIL, 2016

NIKE GIVER STREETBANERNE NYE LEGEKAMMERATER

Nike bringer med en opsigtsvækkende opdatering af Football X-universet nyt liv til spillet på streetbanerne. Mød Indigo Distressed Pack her!

Til dig der der går højere op i lækre detaljer og tunneller end i rigtige mål. Til dig hvor fodbolden udenfor banen er en livsstil. Med opdateringen af Football X-modellerne i Hypervenom-, Magista-, og Mercurial-siloerne har Nike pustet en alvorlig omgang forårsluft i med lanceringen af Indigo Distressed Pack.

En kollektion af street- og indendørsstøvler, som med sikkerhed nok skal lyse op i gademiljøet i det opblomstrende streetfodboldmiljø, som vi ser spire rundt om i Danmark - og for så vidt resten af verden.

Proximo-modellerne i de tre respektive siloer er selvfølgelig alle udstyret med DynamicFit Collar, som giver et unikt locked-down fit når du lirer den på streetbanerne - og ydmyger dine modstandere. Så hvad enten du er til speedsiloen Mercurial, controlsiloen Magista, eller powersiloen Hypervenom er der noget lige til dig.

 

Indigo Distressed Pack fra Nike lander online på SPORTMASTER.dk. ULTIMO april - hvor du selvfølgelig kan anskaffe dig alle modellerne med GRATIS navn, nummer og flag.

Invalid widget

Invalid widget