Gå til forside

26. JULI, 2016

ENDELIG! MAGISTA OBRA KOMMER NU I BØRNESTØRRELSER

Siden Nike lancerede Magista Obra tilbage i 2014 har en Obra i børnestørrelser været blandt de mest efterspurgte støvler overhovedet! Og ENDELIG kan vi imødekomme den store efterspørgsel da den nye Obra II kommer i børnestørrelser. Læs mere her!

For fodboldspillere i de yngre aldersgrupper er nyheden om Magista Obra II i børnestørrelser ikke til, at få armene ned over. Vi tør slet ikke begynde, at regne på hvor mange gang vi har måtte skuffe børn der ville have fat i den samme støvle, som Mario Götze, Blaise Matuidi m.fl - simpelthen fordi man ikke producerede topmodellen i mindre størrelser end str. 39.

Ligesom det er blevet tilfældet med Hypervenom Phantom II til børn og Mercurial Superfly V til børn har Nike nu, heldigvis, også valgt at producere topmodellen Magista Obra II i børnestørrelser.

Skal du prøve Magista Obra II i børnestørrelser? Shop dem online fra d. 28.07.16 lige her!

Modellen til børn er i sin silhuet identisk med topmodellen til voksne med det in mende, at selve overfladen på børnemodellerne dog ikke er konstrueret i Flyknit-materialet, men i stedet er identisk med overfladen på den anden topmodel til voksne - nemlig Magista Opus II.

Det vigtigste element er dog selvfølgelig den ikoniske DynamicFit Collar, som rigtig mange børn har hungret efter at kunne prøve - og som nu kan blive dine fra d. 28.07.16 på SPORTMASTER.dk.

Hele Magista II-kollektionen fra Nike bliver selvfølgelig tilgængelig med GRATISiD online på SPORTMASTER.dk - mens at støvlerne selvfølgelig også kan findes i udvalgte butikker landet over.